Ya kızlar klasik çoğumuzda olan bi hikayem var kısaca bi görümcem var esimle benden bi yas kücük 27 yasında, fenanın teki gizli kaynana. Seviyo gibi görünüp sinsice kuyumu kazan arsız bi kız. Esim de coğu erkek gibi anasını bacısını napıyolar ki sana abartma seni seviyolar vs savunur asla acıklarını görmez. 2 senelik evliyim bu arada esim asker. Esim her gün bana öğle yemeğinde askeriyede yediği menüyü cekip atar tepsiyi. Hem bana aksam icin fikir olur aynısını pisirmem hem de menüyü değerlendirir geyik yaparız aa bugün şu tatlı cıkmış aa bugün üzüm mü var va güleriz konusuruz. Bugün tesadüfen esimin telefonuna bakıyodum bacısıyla konusmalarına girdim aynı fotoyu bacısına da atıyo. Bak bunu yiyorum diye.onunla da aynı geyiği yapmaya çalışıyo şey yarıştırır gibi afedersiniz. Bu ne simdi? Ben bana özel zannettiğim şeylerin baskasına da yapıldığını görürsem anında soğurum o meseleden. Konusu ne olursa olsun. Aksam o eve gitmicek gün icinde askeriyede yediği yemekten anasına bacısına ne mesela? Ben anneme abime ablama bugün sunu pisirdim raporu vermem örneğin. Bi bana mı gıcık geldi kendimi mi şişiriyorum bilmiyorum
Guzelim kendine dert edecek baska sey bulamadin mi
1,507,606 soru
24,608,264 cevap
363,954 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın