0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar merhaba 2 ay 17 günlük bebeğim var. Bundan 4 gün önce ilk regl oldum ve sütümün azaldığını fark ettim. Normalde gece uyuyup uyandığımda göğüs şişkin oluyordu şimdi hiç olmuyor genelde göğüs yumuşak oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım.

3 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Geçici bir süreç regl dönemine yaklasinca veya olunca daha çok su için rezene icsbilirsiniz bende kavrulmamiş kaju cerezi çok güzel süt yapmisti tavsiye ederim
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.
(4,285 puan) tarafından
Rica ederim kuzum telaş yapma çok normal bol bol emzir Rabbım bebeğinin rızkını verir♥️
(2 puan) tarafından
Amin canım tüm yavrularımızın rızkını versin mevlam❤️<3
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Benim oğlumda 1.5 aylık 2 hafta önce regl oldum regl dönemi ve bir kaç gün sonrası evet süt azalıyor ama geçici bir süre ben her gün düzenli sabah aksam tane kimyon rezene kaynatıp içiyorum hurma yiyorum ve bol su takma kafana canim düzeliyor 
(2 puan) tarafından
Ben kimyonu yemeklere katıyorum genelde ama tane kimyon da alıp kaynatayim. Rezene haftada 2 3 defa içiyordum olmadı hergun içeyim. Hurma evet çok teşekkür ederim o aklıma gelmedi hiç unutuyorum yemeyi.
0 oy
(173 puan) tarafından
Canım aynısı benim de oldu daha 1 buçuk aylıkken sütum o kadar güzeldi ki bir çocuk daha doyardi regl olunca selam söyle ve benim bir daha artmadi çok sıkıntı yaşıyorum ve hala devam ediyor umarim senin öyle olmaz tekrar duzelir
(2 puan) tarafından
İnşallah benimde düzelir ya süt aslında geliyo gibi ama doyurmuyor mu bilmiyorum ama azaldığını hissediyorum. Regl olsan Bi dert olmasan başka dert ‍♀️
(173 puan) tarafından
Aynen canım süt geliyor ama eski formu kalmıyor ben yedikçe yedim denemediğim şey kalmadı süt olmadi kilo oldu nasipp

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
3 cevap 48 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Katibe Anne (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sinemmto (1,699 puan) tarafından soruldu

412,971 soru

12,433,405 cevap

45,740 kullanıcı

Kategoriler

...