0 oy
154 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından
Selam. Bahs etdiğim arkadaşımın 5-6sene önce kısa süreli bir ilişkisi olmuşdu. Aileler evlenmelerine razi olmayinca ayrılıb , ailelerin istedikleriyle önce kız, sonra adam evlilik yaptılar. Adamın evliliğinden 1çoçuğu oldu. Kızın çoçuğu olmadi. Önce kız, ardindan adam boşandı. Kız evliliğinde mutsuzdu. Eşini Sevmiyordu. 

Şimdi bi şekilde bunlar tekrar iletişime geçtiler. Bana olanları anlatıyor.yıllar önce  Kapandı o defter. Birdaha bizden olmaz diyor. Niye konuşuyorsunuz diyorum. 6sene beni terk etdiği için kızgındım. Kalbimde bir yük vardı. Konuşunca o yüküm hafifliyor diyor. Aşkdan, sevgiden, eski günlerden konuşuyormusunuz diyorum, yok diyor. Duygularımız yok. Pişmanlık var. Konuşunca kendimizi iyi hiss ediyoruz. O da sevmiyor zaten diyor. Bi kaç defa görüntülü de konuşmuşlar. Arkadaşımın 27, adamın 30 yaşı var. Hiç biri çoçuk da değil. Yeniden ilişki yaşamak gibi niyetleride yok dediğine göre. Ama bir birlerini çok sevmişler ya.çok da yıpratdılar. Ayrıldıklarında  Arkadaşım bir gün şokla kısa süreli hafiza kaybı yaşamışdı. Kalbim ağrıyor diye kalb doktoruna gitmişliği olmuştu. Sakinleştirici ilaclarla toparlana bilmişdi. Tekrar bir araya gelirlermi, tekrar olurmu yoksa nolacak. Arkadaşım için endişeliyim.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tekrar bence olmaz bence önüne baksın ortaya hep eskiler dokuler çok yıpranır yeniden 
(141 puan) tarafından
Bende ondan endişeliyim.
-Reklam-
0 oy
(5,967 puan) tarafından
Yarım kalan aşklar çok acı verici. Kalp doğrulmuyorsa ilişki çok zor. Aileler neden böyle ki daha geçen gün kavusamadkları için intihar eden iki gencin haberi vardı. 
(891 puan) tarafından
Ay evet bende üzülmüştüm önce kız sonra erkek intihar etmişti ne acı değdi mi şimdi gencecik iki can
(141 puan) tarafından
Çok üzücü
0 oy
(891 puan) tarafından
Bence endişelencek birşey yok ikiside bekar  neden olmasın.. Yaşadıkları durumda aslında bilinçaltında yaşayamadıklarını yaşıyorlar özlediklerini yaşıyorlar evlenirler mi bilmem ama kabul etmeseler de flört ediyorlar ikisi de evlilikten ağızları yandıkları için Bi süre böyle devam edecekler hatta sürecin böyle ilerlemesi evlilikten daha güzel gelebilir onlara 
(141 puan) tarafından
Şu an kalbini dinliyor o da

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 295 göst.
24 Ocak 2022 Aile kategorisinde Sevecen anne (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 94 göst.
6 saat önce Diğer kategorisinde Anne.adayii (823 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 94 göst.
3 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Fatma.nurr. (162 puan) tarafından soruldu

379,865 soru

11,371,204 cevap

34,854 kullanıcı

...