Şimdi kızlar geçende anlattım oğlum 4 yasidna dili 2 yaşla uyumlu diye.az omce öğretmeni ile konuştum l.bu arada yaz okuluna gidiyo dedi efe dün miraca 4 defa birşey anlattı Miraç anlamadı gidip miracı dövdü siniri geçmedi geldi gene gitti vurdu. Birde herkes Kürtçe konuşuyor efe anlamiyo küçük çocuk oldukları için Türkçe tam konuşamiyolar ana dillerini konuşuyolar her ne kdr uyarsakta dedi..benim oğlum Kürtçe bilmiyor anlamiyo onun içinde Kürtçe konuşmaya tepki vermiyo.simdi ben dil terapistine götürdüm Seans başı 300 demişti 200 de anlaştık hafta bir kere anca götürebilirim ayda 800 ediyo.. yada özel eğitime ve rehabilitasyona götürürüm rapor çıkarırım hafta 2 ders alır ücretsiz. Sizce ne yapayım para olsa ben haftada 3 kez özele götürürdum ama imkanım yok o kdr. Haftada 200 TL bir seans mi yoksa hafta 2 seans mi ücretsiz mi hangisini yapayim haftada 200 verip bir ders alabilir ama sanki yeterli olmaz gibime geliyo daha fazlada veremem kredi kartı borcu belimizi büktü. Sosyal yardım param vardı reddedildi vakfa gittim diyo eşin asgari ücret alıyor alamazsın artık yoksa o parayla eşimde üstüne koyar gene yollardim. Ne yapayim akıl verin