0 oy
200 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Annem küçük yaşta evlenmiş köyden şehire gelmiş direk onunla denk olan arkadaşlar akrabalar şu an ne kadar farklı annem aynı kafa da 4 senedir evliyim eşimin karışmadığı herşeye annem karışır daha önce bir kaç kez konuştum anne beni gerçekten  bunaltıyorsun ama yok bide haklı gibi inat ediyor mesela kendide köyde şalvar giyiyor ama burada pantolon tunik madem öyleyse sen eskiden pantolon giymezdin diyorum bir yerimmi açık diyor ama.ben açık olmama rağmen diz üstü ve abartılı şeyler giymiyorum dün parkta kısa kollu giydim kilon var biraz böyle şeyler giyme daha uzunu yokmu dedi . Kaç kez ya kaç kez konuştum para harcamama karışır bakımıma karışır en son teyzeme rica ettim konuştu ama gene aynı evimiz var babam emekli abimler çalışıyor cimri hep milletin hayatına bak bizim neyimiz var diyor hep daha fazlasını bekliyor bende benim evim var durumum iyi kötü çok şükür diyorum hep kıyaslama yapıyor yemeğe gidelim diyorum herşeyin fiyatını soruyor sinir oluyorum kavga edip eve dönüyoruz artik bir daha gel demicem benimle  bakımı yok kendine bakmıyor sürekli halinden şikayetçi hasta bütün bunları güzellikle söylüyorum ama.yine anlamıyor bir kişi gelip dese kızın açık giymiş savunmaz beni bana kendine çeki düzen ver der o derece ama bıktım bir anne nasıl milletin lafına bakar nasıl hep kıyaslar nasıl hiç kendini geliştirmek için cabalamaz. 

4 Cevaplar

0 oy
(3,520 puan) tarafından
Aynı benim annem biz bişi deriz bizi tınlamaz millet bişi der kendi fikri yok hep iş için bizle kavga ederdi 
-Reklam-
0 oy
(4,216 puan) tarafından
Annen hayatima almayacagim insan tipi enerji vampiri :) fazla gorusmemeye çalış canim yakinsiniz galiba 
tarafından
3 sene şehir dışındaydım yine aynıydı hiç değişmez bir huy
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Anneni niye kotuluyorsun burda cok kafana takiyorsan evlisin zaten evine gitmeyi ver. Annen seni terk mi etti bakmadi mi?  ki oyle bile kotulenmez oyle kisiler bile annesinin adini agzina almaz ......
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Artık onu değiştiremezsiniz ,çabalamayın yapmanız gereken kendinize dert etmemek bir kulaginizdan girsin bir kulaginizdan çıksın..sonucta anneniz atacak değilsiniz, (istesenizde atamazsınız zaten diyardan gidemeyeceğinize göre tek seçenek deveyi gütmeyi ogreneceksiniz ) mesafeyi doğru ayarlamalisiniz o kadar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
13 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Havin06 (2,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 273 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 654 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aabbcc (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 317 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,838 soru

12,163,044 cevap

36,611 kullanıcı