0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 aylık bebeğe babam bakabilir mi sizce 60 yaşında bir rahatsızlıgi yok şükür bebeğim huysuz biraz bakarım dedi ama kararsız kaldım çarşıya gidip gelmem gerekiyor 

13 Cevaplar

+1 oy
(6,565 puan) tarafından

Niye bakamasin benim babam bakiodu:)emzirip git gelince emzir dedeler ananeler babanneler. İnan daha kolay oyalio bebegi bizden :)cunku bebek anneyi meme olarak goruo  zaten 4 ay tepki verir guldurur oynatir dedesi mis gibi bakar

tarafından
Teşekkür ederim canım haklısın nazlari bize geçiyor bakar bencede :)
-Reklam-
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Yaşlı adam ben hep yanımda götürdüm çocuğumu alt katta eltim var .ama hazırladım bakkala da gidiyorsam götürdüm . Başına bişey gelse Allah korusun adam müdahale edemez 
(6,565 puan) tarafından
Kiz allah seni 60 yas yaslimi :)) benim babam kocamdan daha dinc valla babam vocuga bakar da esime guvenip baktirtamam  10 aylik oldu oglan esim agzina bir lokma veremio korkudan bogazina kacar diye:)) 6 yasindaki kizim utanmasa kendini yedirecek herseyi tattirmak istiyor ona zaman var buna zaman var uc ay sonra bes ay sonra oyaliyorum vermesin kardesine diye:)
tarafından
Teşekkür ederim kuzum goturebilsem bırakmazdim bende ama koymam gerekiyor
0 oy
(19,348 puan) tarafından
Çok gerekli ise uykusuna denk getirmek lazım uyutur çıkarsın uyanınca da baban oyalar bence 
tarafından
Uyuturum kuzum da pek uyumaz herhalde
(19,348 puan) tarafından
Altı temiz karnı tok olduktan sonra bakar niye bakamasın
0 oy
tarafından
Bakar :bence. Bazen babamı çağiriyorum ben işim olunca. Kıza bakiyor kızımda hakkından geliyor 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Bakar kız niye bakamasın ama ben babama verdiğimde 4 aylık bebeğe çikolata vermişti dikkat et sende :D
0 oy
(11,764 puan) tarafından
Bende bıraktım 4 aylıkken babama durmamış dışarı çıkarmış etrafa bakarken sesi çıkmıyordu :):)
0 oy
(52,382 puan) tarafından
cocuguna bagli benim kiz hep bendeydi hala daha öyledir 4.5 yasinda hep bana sokulur benden ister bebegin durursa Birakabilirsin
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Kizim babami görünce nasil cirpiniyordu benim canim babam da 62 yaşında. Suan o olunca beni bile tanimiyor. Birak canım bisey olmaz. Hemen gider gelirsin 
0 oy
(682 puan) tarafından
Bakarım dediyse idare edilir anneme bırakmıştım 2 saatliğine ben 
0 oy
(14,105 puan) tarafından

Ay yok ben birakamiyordum çok zor bi bebekti ama bebeğini sen tanırsın beslenme suresi nasıl mama alıyor mu vs. :)

0 oy
(137,793 puan) tarafından
bakar bisi olmaz karnini doyur altinu temizle baksr
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Bakar tabii neden bakamasın.emzirsen acıkmayacak bir zaman. Seve seve bakar :) benm babam ikizlerime bakıyo biz de annemle alışveriş yapıyoruz,yemek yiyoruz falan. Geldiğimde bezleri şişmiş Olur o kadar. Bezlerini değişmez sadece. Karınları bile tok olur. 
0 oy
tarafından
Karnını doyur git canım ne olacak bakar inşallah sorun çıkmaz Allahin izniyle 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
23 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 722 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aabbcc (531 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 432 göst.