0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından

Kızlar yaklaşık iki haftadır kafam çok kaşınıyordu bende egzama falan sandım doktora gidince diyecektim 18 haftalik hamileym dedm herhalde ondan çıktı bende bugün eltime gittim dedm kafam kaşınıyor dedi gel bakayım bi bisey mi var saçımı açtı ıslattı taradı ve içinden 4 tane bit çıkardı bana gösterdi şok oldum hergun duş alan biriyim takıntım var nerden bulaştı bilmiyorm evde bit şampuanı vardı oğlum okula gittiği için ilköğretim hali hazırda bulunduruyorm kullandım bi kactanede ilacı kullandıktan sonra gördüm size sorum şu bit nerden bulaşır neden bulaşır bide kaçıncı kulanimdan sonra geçer annem pasakliliktan bulaşır kızım sende bit olmaz yanlış gormuşsun dedi anne gözümle gördüm böcek vardi kafamın içinde dedim halada inanmasada ben eminim :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki çocuğunda vardır ondan bulaşmış olabilir. Yada arkadaşlarından.
(159 puan) tarafından
Çarşaflı bi bayanım hicbiryerimde açık değil ama bulaşınca bulaşıyor demek ki çocuklarına ilaçladm ne olur ne olmaz diye onları taradım bsey cikmadj
tarafından
Ya bulaşır ne kadar temiz titiz de olsan. Demekki bulaşmış bir yerden. Yine dikkat edin. Ben kendi kardeşimin tişörtünü bile giymem küçük yaştan beri ama bit kafamdan eksik olmazdı. :)) normal bişey dikkat edilmesi gerek sadece bulaştıktan sonra.
(159 puan) tarafından
Sagol canm yorumun için inşallah geçer en kısa zamanda
-Reklam-
0 oy
(10,908 puan) tarafından
Kız bit girmiş bana değil bir bulaşmış bana yada bitlenmisim :))) şampuanınj kullan birkaç kez geçer bak kasindim ya birde yastık kiliflarini bataniyeni yıka 
(159 puan) tarafından
Ay ne bileyim kiz kendimi oyle ifsde edebildim heralde
Hepsini yıkadım astım canm şuan kilifsiz yastık kullanıyorm sabah silikonlari makinaya atıp tekrar dolduracak kuruyunca
0 oy
(7,925 puan) tarafından
Ne alaka pasaklılık okula giderken bende oldum hiçte pasaklı değildim 

Üç dört gün kulan geçer korkma!!!! 
(159 puan) tarafından
İnşallah tamamen kurtulurum ya kafamı parçaladım resmen neysek ilaçtan sonra geçti kaşıntı yani enazindan çok azaldı
0 oy
(12,942 puan) tarafından
Bit ile pasaklılığın zerre alakası yok bende hamileyken bulaştı önce oğluma sonra bana bende ilkten bilmiyordum hatta doktora gittim karaciğer enzimlerime baktı bişey çıkmadı gebelikte olur dedi benimkini de teyzem fark etti hemen saçımı kestim bit şampuanı aldım oğlumun saçını sıfıra vurdum 2 3 yıkamada bitti kimden bulaştıysa bilmiyorum ama büyük ihtimalle önce oğluma bulaştı çünkü eşim çıkarıyordu sürekli dışarı oğlumu 
(159 puan) tarafından
Bilmiyorm nerden bulaştı ama iki haftadır bu kadar kaşındım keşke akıl etseydim bit olabileceğini enazinda bu kadar kasimazdim kafami
(12,942 puan) tarafından
İnsan ihtimal vermediği için aklına bile gelmiyor çünkü bit olacağı :)
(159 puan) tarafından
Evet öyle ama bana ders olsun demekki banada bulasabiliyirmuş :)
0 oy
tarafından
Bit temiz insanlara da bulaşır 
(159 puan) tarafından
Evet artık kesin emin oldum
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Kiz eltin kafana koymus olmasin :)
(159 puan) tarafından
Yok kız 2 haftadır çok kaşiniyirdu elimle kardeş gibiyiz öyle biri değil
0 oy
tarafından
Bende bı kaç kez bitlendim. Şimdi bile kasiniyorum okurken. Surkeli banyo yapan biriyim kızımı oğlumu aynı şekilde sürekli yıkarım. Temizliğe çok önem veririm bir baskasinin kişisel eşyasını kullanmam etmem vs. Ama her türlü geliyor bu illet nasıl biseyse bilemiyorsun. Paranit kullan kesin çözüm. Bı kez uygula tara. Bir hafta boyunca hergun yine tara. Bır hafta sonra şampuanı tekrarla ki kalan sirkeler çatlamış ise onu da öldürsün. Daha sonrasında ise lavanta yağı al. Kulak arkası boyun gibi yerlerine sur korunmak için. Lavanta kolonyası al sık.allahim düşmanım bile vermesin
0 oy
(826 puan) tarafından
Hayvanlardan da bulaşır 
0 oy
tarafından
Aksine bit temizlerde olur

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 879 göst.
19 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (3,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (289 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 129 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,233 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,677 soru

23,780,150 cevap

316,355 kullanıcı

...