0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından
İçimi bi endişe kapladı Allah korusun kötü bişey olacak bana çocuklarıma eşime diye.. Nerdeyse arayıp iptal edecem herşey hazır ama ben hiç iyi hissetmiyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay tövbe estağfurullah kız Allah esirgesin nesne boyke düşündün uzak yoksa arada banada geliyor ama ben çıkarken abdest alıp çıkarız dua ediyorum geçiyor Allah'ın izniyle 
(295 puan) tarafından
Bende öyle yapacağım niye geldi aklıma bilmiyorum bu ara iki tane tanıdığımız trafik kazasında vefat etti ondan etkilendim heralde bide arabanın arka koltuğunda kemer yok oto koltuğu da bi tane çocuklarım için de endişe ettim galiba :(
tarafından
Ay kıyamam ya Allah korusun kız tövbe tövbe su gibi gidip su gibi gelin su döktüm var say yolunuz açık olsun selametle ❤️
(295 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(3,323 puan) tarafından

Evham yapıyorsun bende öyleyim herşeyi önce zehir ediyoruz kendimize:) pozitif düşün pozitif olsun canım. Tatilde çocuklarınla geçireceğin güzel zamanları hayal et biraz daha rahat olursun:)

(295 puan) tarafından
İnşallah zaten pimpirik bi insanım nerden aklıma geldi gece gece bilmiyorum
0 oy
(4,054 puan) tarafından
Neden kötü düşünüyorsun ki ya da gitmek istemediğin bir yer mi de istemiyorsun 
(295 puan) tarafından
Yo kaç hafta önceden planladık hepimiz bu günü bekliyorduk şimdi durduk yere içime bi kurt düştü
0 oy
(86 puan) tarafından
Bende böyleyim ya sürekli kötü şeyler düşünmekten bıktım hayatı zehir ettim kendime 
(295 puan) tarafından
Bende hep öyleyim bana bişey olacak sevdiklerime olur mu diye diye günler geçip gidiyor
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Ne zaman bir yere gitsek bende de aynısı olur.
(295 puan) tarafından
Nasıl sakinleşiyorsun
(2,751 puan) tarafından
Bol bol dua okuyorum :) İyi şeyler düşünmeye çalışıyorum gidince yapacaklarımızı hayal edip zihnimi başka şeylerle oyaliyorum gibi gibi :)
(295 puan) tarafından
Bende öyle yapayım bari sağolasın

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 429 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
12 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekkk34 (6,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
20 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
17 Eylül 2024 Aile kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu

404,855 soru

12,128,051 cevap

36,491 kullanıcı

...