Ben başlıyorum ben boğa eşim kova eşim aşırı detaycı ve eleştirel ben dünyanın en rahat insanıyım keyfim ve kahyası her şeyden değerlidir.. Para hesabı da yapmam zevkime göre yer içerim hiç biriktirmem, eşim biriktirir. Evin tüm hesap kitabı eşimdedir. Yeme içme konusunda da ben yemeyi severim eşim de yapmayı. O yapar ben yerim. Ben çok duygusalım o ise daha çok mantıkçı
Hay burcu döküle kalsın
Ben boga
O koç
Bombok Bi hayat
Ben koç burcuyumm her ortama uyum saglayan burnunun dikine gitmeyi seven inatci biriyim esim oglak son derece gelenekcii asla cizgisinden cikmayan dumduz bi duvar Toprak burclari insani kanser eder
İkimizde akrebiz çok catısıyoruz ama ben sakin tarafım alttan almaya çalışıyorum ama hıc bıseyı unutmuyorum cınsellık desen ıkı akrebe göre çok az ya eşimın bu aralar performans olmayınca ben
Ben kova, eşim oğlak burcu . Burçlardan hiç anlamam
Eşim koç ben balık asla baş edemiyorum. Bi balikla koçu yan yana düşünün hyv.n olarak nasıl alakasizlarsa biz de oyleyiz
Esim ikizler ben terazi sonrasini bilmiyorum
Ben terazi eşim akrep Akrebin galiba sadece hafızasını almış başka hiç alakası yok ben detaycı takıntılı kural seven aşırı ilgi gösterip bekleyen herşeyi tek başına yapmaya çalışan temas seven sevgi göstermekten kaçmayan zamanında çok içine atıp artık içinde tutamayan... Daha gider böyle.. eşim ise ne hesap kitap yapan plan yok program yok konuşmaz işkolik hislerini belli etmez... Biz nasıl bi araya geldik valla anlamadım ben
Ben yay eşim oğlak uyuşmadığimız noktalar oluyor ama genelde uyuşuyoruz tek sıkıntımız ikimizde saman alevi
410,652 soru
12,354,380 cevap
40,811 kullanıcı