Kaç gündür eve sığmıyodum olayları bildiğiniz üzere bugün ablama geldim bi süre kalmaya bu arada boşanmaya karar verdim ablam ve eşi dışında kimseyle konuşmadım daha buraya da biraz dinlenmeye biraz da bu süreçte ne yaparım diye düşünmeye geldim kızlar boşanma diyenler de vardı ama inanın olmuyo midem almıyo yüzünü görmek istemiyorum her hareketi batıyo her bakışı ihanet dolu geliyodu delil toplamaya falan hiç halim yok kendime eziyetten baska bisey degil çekişmeli olsun ablam bende kalırsın dedi her türlü maddi manevi arkamda kendi birikimim mesleğim var ama tabiki oğlum biraz daha büyüyene kadar çalışmam bugün geldim oğluma bir sürü şey almış bana ayni sekil moral olsun diye neler yapmış oda çok üzgün hissediyorum ama hiç bisey belli etmiyo 7 kardeşiz 5 abim var 1 ablam ama abla başka inanın ❤️ boşanma evresinde beni neler bekliyo kızlar bu arada eşim olacak kişi düğüne gidiyo sen ablana gidiyosan bende düğüne gidiyim bari ayıp olur akrabadır dedi iyice soğudum hiç umursayamadım ayıbı en iyi sen bilirsin tabi git dedim