0 oy
308 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bebeğim ekimde 6 aylık olacak. Şu an hep kış için uzun kollu kalın şeyler alıyorum ama yaz sonu kış gelmeden havalar serin ama çok soğuk olmadığında nasil giydirilir bebek? 

5 Cevaplar

0 oy
(1,570 puan) tarafından
thısort uzerıne kapşon olabılır ınce badi uzerıne hırka olabılır havaya gore yanına alırsın cok serınse giydirirsin yoksa ıcındekı badi yeterlı olur vs ne kalın ne ınce sweet olabılır ben o tarz giydiriyorum kucuklukten beri
tarafından
Size zahmet vereceğim ama örnek olarak alabileceğim ürünleri fotograf paylasir misiniz?  İdeal olarak
(1,570 puan) tarafından
Attım tatlım alt yoruma
-Reklam-
0 oy
(4,808 puan) tarafından
Uzun kollu ince tişörtler var onlardan giyebilir . Dışarıda havanın durumuna göre hırka ya da yelek tarzı şeyler de giydirilebilir . Biraz daha soğuk olunca şişme yelekler var onlarda da giyebilir.
tarafından
Astr9not tulum da düşünüyorum aslında almayı. Her şeyin üstünde çok güzel ısıtır
0 oy
(1,570 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

Örnek ıstemıstın tatlım bak bu tarz takımlar olabılır hırkasını yelegını havanın durumuna göre cıkarır yada giydirirsin yanımda bulunur. Tabıkı takım almak zorunda degılsın her kıyafete gıdecek tarzda şişme yelek tarzı yada bu tarz sapkalı yelekelrden kapşonlar alabılırsın. içine de kulotlu corap giydiriyordum ben serin bahar havalarında ınce kısın kalın kulotlu corap

tarafından
Ben takım çok seviyorum ya her zaman tam hazır oluyor ve teşekkür ederim. Bir de şimdi birkaç ekran görüntüsü aticsm onlara da bakar mısınız uygun mu diye?
0 oy
(14,945 puan) tarafından
İnce penye bady veya kısa kollu üzerine ceket canım ben baharın öyle giydirdim bu sene havalar serinlesin gene aynı yaparim
tarafından
Kisa kollu da var ceket de var kışlık alıyorum ama sonbahar için ayrı mı almalıyım bilemedim?
(14,945 puan) tarafından
Kışlıklar kalın oluyor canım sizin orası nasil olur bilmiyorum ama bizim burası 1 aya kalmaz mesela gece ve gündüz serin olur o zaman ince bady ile yatiriyorum gün içinde de serinse öyle yapıyorum biraz daha serin olursa bu sefer o bady üzerine ceket giydiriyorum rahat oluyor diğer türlü kısa kollu giydir üzerine ceket giydir çıkar kazak giydirsen kalın falan dikkat etmek lazım mevsim geçişinde çabuk hasta oluyorlar
0 oy
tarafından

image

image

bunlar kışın da giyilir mi???
(208 puan) tarafından
Hayr kışın gyilmez
(1,570 puan) tarafından
hayır canım bunlar yazın serin havalarda aksam uzerı falan olur cok inceler altın ıcıne mutlaka bır kat tayt vs gitmeli ustune de hırka falan gerekir
tarafından
Eylül ekim için havalar çok sogumadigi zaman olur mu? Fiyatları uygun da alsam mı birkaç takım dedim
(1,570 puan) tarafından
Al canım ıkı kat giydirirsin ana biraz buyuk al ıcıne bırsey giydirebıl

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 304 göst.
21 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.
8 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
+1 oy
20 cevap 312 göst.
30 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,670 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,466 soru

24,445,507 cevap

353,632 kullanıcı

...