6 buçuk aylık bebekler bu havalarda nasıl giydirilmesi. Şu an 31 derece görünüyor. Uzun kollu badi, penye alt ve çorap var bebeğimde. Bazen terliyor çıkarınca da bedeni buz gibi oluyor.
Zıbın ve tişört yeterli bence
Alt giydirmesem mi. O zaman da bacakları falan buz gibi oluyor
31 derecede uzun kollu giydirilmez bence. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama burada 24 dereceyi görünce biz tişörte geçiyoruz. Kısa kol bir zıbın bile yeter gibi
Diyarbakır da yaşıyoruz. Dışarı çıkınca herkes yazlıklara geçmiş ben hasta olur diye çok korkuyorum
Diyarbakır bir de. Siverek cehennem gibi şu an isilik olur çocuk
Benim evim seriinn oluyor ben nasıl giydirmeliyim onu bilmiyorum ve yerler fayans taş yani salon parke koridor mutfak hep fayans yerler de sürünüyor çünkü bazen
Benim de dışarıya göre serin oluyor.
şoet tişört yeterli hava sıcak, artık yenidoğan değil mevsime göre giydir. arada bak vücudu nasıl diye yeter
Teşekkür ederim
Soğuk bebeği hasta etmez ter hasta eder unutmayın o havalarda bebek bunalir zibinla dışarı çıkarın
Zıbın tişört ince alt ya da şort ideal. Uzun kollu için sıcak bir hava
Benimkide 3 aylık ev serin oluyor da dışarıda nasıl giydireceğimi şaşırıyorum Antalya da yaşıyorum bende havalar ısındı ama küçük hasta olur korkusu var
Üstüne zıbın üstüne tişört altına uzun pantolon ve çorap giydirebilirsin.
atlet ve kısa kollu tişört yeterli. ince bir hırka olur yanınızda üşürse giydirirsiniz. ben hep kendim nasıl giyiniyorsam öyle giydirdim.
Hava sıcak urfada zıbın kısa kollu ve şort giyiyor
Bence tayt giydir sürünmeye felan çalışıyorsa dizlei acımasın. Üstte zibin ve kısa kollu olabilir. Tereddüt ediyorsan uzun çoklu ince badı olabilir.
Kısa zihin üstünde ince ulusun kollu birseyler giydiriyorum
1,454,022 soru
23,865,011 cevap
320,604 kullanıcı