+1 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (4,347 puan) tarafından

Kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım ☺️❤️

Başlıkta bahsettiğim gibi uykuyu bırakmak için çok küçük değil mi ya iki gündür geç uyanıyor 12 ye doğru gece de 12 ye kadar ayakta ben uğraşıyorum babası uğraşıyor yok bana mısın demiyor belli Bi saatten sonra da biz arttık uyutmak istemiyoruz geç oldu daha uyumasın bu saatten sonra diyoruz ama ona rağmen bu saatlerde anca uyuyor ne yapabilirim bunun için normalde geç uyansa bile gün içinde 2 saat uyku yapardı bende o arada temizlik yemek falan hallederdim şimdi her işim kalıyor ya ne yapabilirim bunun için bide Bi haftalığına İstanbula gideceğiz elin evinde de bu saatlerde uyutamam ki çalışan insanlar var evde  erken uyuyorlardır ne yapacağım bilmiyorum :angel:

4 Cevaplar

0 oy
(9,148 puan) tarafından
22 aydan selam 3 gündür delirtti beni gündüz uykusu istemiyor akşam 7 de bayılmak istiyor öylede ben izin vermiyorum
(9,148 puan) tarafından
Kizzz yok ne çorabı ne tulumu ne hırkası ☺️ iştanbul yanıyor
(5,321 puan) tarafından
Rica ederim canim :)
(5,321 puan) tarafından
Kiz ne yanmasi siz sicak gormemissiniz :D Bugun oglen sicaginda bebegi uyuttum ciktim dolastim bence sicakti ama asiri sicak degildi. Ben normalde İzmir'de yasiyorum. Siz sicak gormemissiniz. Suan İstanbulda hava guzel. Dedigim gibi bi de bizim burasi deniz kenari surekli esintili.
(4,347 puan) tarafından
Canım ben Antalyada yaşıyorum inan burdaki sıcak Bi Bi yerde yoktur o yüzden orası bana serin gelir gibi geliyo ☺️☺️
(9,148 puan) tarafından
Ben çorabı sadece dışarı çıkarken ayakkabı actmasin diye giydiriyorum
-Reklam-
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Çok şükür sen nasılsın? Çok geç uyanıyo oğlun erken kaldır erken uyusun. Öğlen uykusu istemiyosa da uyumasın dayanıklı çocuk demek ki maşallah :) 
(4,347 puan) tarafından
Saol kuzum bende iyi olmaya çalışıyorum valla ☺️❤️
Dayanıklı olmaz mı full enerji maşallah ☺️❤️
Ya kuzum erken de kaldırsam uykusunu almadığı için huysuz oluyor eziyet ediyor ama pazar günü yolcuyuz yedide uçağa bineceğiz mecbur kaldırcam o zaman
(11,033 puan) tarafından
Aslında daha önce başlamış olsaydın iyiydi. Bikaç gün eziyet eder sonra alışırdı. Bi de eziyeti ne zaman ediyolar biliyo  musun, birden büyük değişiklik olunca. Ama daha önceden başlasaydın ,her gün bi önceki günden 15er dk önce uyandırmaya 2 haftada falan baya ilerleme olurdu. Geç uyanması işine geliyo dimiiii ;)) bazen ben de diyorum geç uyansalar diye ama benimkiler de maşallah 7de (hadi bilemedin şimdi yaz diye en geç 9da) ayaktalar. Bana zor oluyo ama geceler bana kalıyor :)
(4,347 puan) tarafından
Valla kuzum geç uyanması şu açıdan işime geliyor bende gece iş yapar 4 te 5 te anca uyurum o yüzden iyi oluyor Bi yerde :)) ama çocuk sonuçta gündüz uykusunu da bırakmasın hepten daha çok küçük çabam ondan
(11,033 puan) tarafından
Her çocuk başka oluyo bırakırsa bırakır ona yapçak bişi yok.. Belki bi dönemden geçiyor sonra tekrar döner uykuya. Ama asıl olan erken yatıp erken kalkması. Öğle uykusundan daha önemli bu
(4,347 puan) tarafından
Haklısın canım bi gidip dönelim eski düzene döneriz insallah
0 oy
tarafından
Ay benimki bi ara gündüz uykusu uyumadı gece 3 e kadar enerji ful tavan zor bela yatırdım 
(4,347 puan) tarafından
Çok zor ya daha çok küçük yani yeğenim bu sene ilkokula başlıyor geçen senelere kader hala öğlen Bi köşede sızıyordu benimki maşallah full enerji
0 oy
(13,595 puan) tarafından
Çok şükür iyiyiz bebeğim ☺️♥️

Sanırım bazı bebekler erken bırakabiliyor

Defne bir yaşına girince tek uykuya geçti 15 aylıktan geçer yazıyor Google amca
(4,347 puan) tarafından
Kuzu benimki 1 yaş öncesinde bıraktı 2 uykuyu çünkü 2 uyku yapınca gece 3 te falan uyuyordu çocuk bende bıraktırdım tek uykuya geçtim ama hiç uyumamak için de çok küçük ya kreş çocukları bile yapıyor öğlen uykusunu
(13,595 puan) tarafından
Haklısın aşkım ama tek uykuya da erken geçmiş
Her çocuk farklı
Benim kız erken uyudu 11 de sabah dikilir heralde
(4,347 puan) tarafından
Öyle umarım geri döner canım  yoksa bu enerji ile tüm gün baş etmem imkansız gibi bir şey :((
(13,595 puan) tarafından
İnşallah canım ☺️
Gece uykusu düzelmemiş senin de anlaşılan 49 dk önce diyor:)
Uyusam mi kiz süte kalkar mi arada kaldım

Defne bu ara bez bağlatmıyor istemiyor hiç
Bi kaç kez bezi değiştirirken çişini yaptı
Kaka yapacağı zaman mm hg ııo diye kendice anlatmaya çalışıyor göbeğinı gösteriyor
Acaba lazimlık alıp denesemmi
Babası da bi bucuk yaşında kendi bırakmış bezi ben desen bizi doğuştan tuttular direk
(4,347 puan) tarafından
Yaa çok güzel canım sinyal alıyorsan başla bence darısı bizim başımıza olsun inşallah ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 158 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
6 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 164 göst.
29 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu

405,709 soru

12,157,520 cevap

36,595 kullanıcı

...