0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından

Merhaba kızlar. Uzun zaman sonra tekrardan aranızdayım. Hatırlamaz beni kimse :)

Kızım 2,5 yaşında. Ve biraz önce yeni fark ettim. Kızımın gözünde damar hiç yok gibi bembeyaz duruyor beyaz kısmı. Bi kaç damar var ama incecik. Bilmediğim için kafama takıldı. Acaba ben mi büyütüyorum kafamda yoksa normal bir durum mu? 

8 Cevaplar

0 oy
(3,906 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Aa Funda aşk olsun unutmam mesela ben seni:) nerdesin kız sen iyi misin? Fıstıkçım nasıl? Bu arada sorunun cevabını bilemiyorum ama kansızlık olabilir götür doktora için rahatlar en azından☺️

(122 puan) tarafından
Canımsın bitanemmm çok şükür iyiyizz :) sen nasılsın canm :) uzun zaman oldu girmeyeli beni unutmadigina sevndimm kuzummm <3
(3,906 puan) tarafından
Aiğğy unutur muyum acaba ben seni❤️ bizde çok şükür iyiyiz çocuğumla büyümeye devam☺️ evet uzun zamandır yoktun geçenlerde girdim baktım heralde gelmiyor artık bile dedim fundatoşum:))
(122 puan) tarafından
Kurbn olurum sana canım bnmm Allah razı olsunn canm iyiki varsın iyikii yanındaki insanlar çok şanslı senin gibi bi aileye bir arkadaşa sahipler <3
(3,906 puan) tarafından
❤️❤️☺️
(122 puan) tarafından
❤️❤️❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(16,818 puan) tarafından

Hatırladım ben seni :) soruna gelecek olursam zaten beyaz oluyor ki damarlar çok az görünür veyahut görünmez :ermm: 

(122 puan) tarafından
Ahh canım bnm teşekkür ederim. Normal bir durum mu bilemedim . Azda olsa belli olur sanırım bir sorun var diye icim icimi yedi.
(16,818 puan) tarafından
Foto at istersen bakalım
(122 puan) tarafından
Çekmeyece çalıştım cnm ama yerinde durmuyor belli olmuyor bile tam çekemiyorum :/
0 oy
(24,265 puan) tarafından
Ben seni hatırlıyorum sanırım.eski ismin neydi ya. Yazı stilinden bildim. Bana normal geldi . Yine de sağlık ocağına bı soruver yskindaysa
(122 puan) tarafından
Evet canım çoğu kişi yazı stilimden tanır diye tahmin ettim. Teşekkür ederim cnm yorumun için :)
0 oy
tarafından
Hosgeldin seda:)
(122 puan) tarafından
Kız seda değilim ben Funda:)
tarafından
Ha evet pardon cnm
0 oy
(1,990 puan) tarafından
Kansızlıktan olabilir canım normal bir durum aslında doktora sorsan daha iyi olur 
(1,990 puan) tarafından
Haa nerden biliyorsun dersen canım eşimin bir sene bembeyaz olmuş gözleri kayinvaldem derrdi ne güzel gözleri var derdim damarlaari yoktu bembeyazdı  derdi megersem kansız çıkmış kansızlıktan olmuş, ona kıyas yazdım belki kanı azdır belki normaldir doktora sor canım
(122 puan) tarafından
P.tesi sağlık ocağına gideyim. Önceden buradan kan almıyoruz sadece boy kiloya bakıyoruz demişlerdi. Bende hiç gitmiyrm sağlık ocağına. Ama yinede yonlendirirler belki
(122 puan) tarafından
Kan ilacını hep vermestm ama neden olur ki kansızlık ? Pek boğazlı bi çocuk değil malesef. Ama giderim cnm doktora
(1,990 puan) tarafından
Yani olabilir havalar çok sıcak zaten yemiyor çocuklar ondan olmuştur belki, belki de gözleri normaldir canım doktor daha iyi bilir ama sıkıntılı birşey değil en azından
(122 puan) tarafından
İnşallah canm teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(8,532 puan) tarafından
Hatırladım galiba sen şu uzun uzuuuunnnn postlar yazan kişiydin dimi  :))
(122 puan) tarafından
Ahahhah aynennn akıllarda kalmak güzel :))) <3
0 oy
(16,414 puan) tarafından

Yazı sitilinden hatırladım seni :)

Soruna cevabım yok 

(122 puan) tarafından
Akıllarda kalmışım yazı stilimle :))
0 oy
(14,253 puan) tarafından
Fundaaaaaa uzun uzun anlatan yazan sen degil miydin :) yazindan da tanidim
(122 puan) tarafından
Evet canım çoğu kişinin adını hatırlamıyorum malesef ama nicklerden hatırlıyorum :)) ben olsam unuturum uzun süre konuşmaynca hafizam pek iyi değildir :) senin maşallahı var canım bnmm
(14,253 puan) tarafından
O postlari unutmak ne mumkun kiz:)
(122 puan) tarafından
Ajahahh uzun uzunn oku oku bitmiyor doğru :Dd
(14,253 puan) tarafından
Baya baya :)) ozaman okuyordum.ben de:)
(122 puan) tarafından
Kısa yazamıyorum kız:)) konusurkende böyleyim :))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 466 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yaralı gönül (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 511 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rumeysanurr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,470 soru

24,430,105 cevap

352,424 kullanıcı

...