0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
İki gündür kızımın gozlerinde çapaklanma oluyordu acamiyordu sabahları bugün doktora götürdüm ve göz damarları tikali dedi ameliyat olması lazım dedi kizlar bunu yaşayan oldu mu ne yaptınız lazerle de açılabilir diye duymuştum tecrübeli anneler ne yapmalıyım bu arada kızım 14 aylık

12 Cevaplar

0 oy
(439 puan) tarafından
Goz masajı yap canim bebeklerin aglamasi lazim ama buz aglatmiyoruz  tum suç bizim aslinda kizimda ogleydi sukur duzeldi ilac ve damla ile bi goz mesajını dene netten bak uygula gecer insallah 
(86 puan) tarafından
Zaten doğduğundan beri tıkalydi masaj yapıyordum 9 aylıkken kontrole götürdüm iyilestigini söylediler bugün götürdüm tekrar tıkanms dediler
(439 puan) tarafından
Vaz gecme her gun yap biraz ağlatmaya calis ağladığında hemen emzirme yemek verme
-Reklam-
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Göz ve burun kenarına günde 3 defa 20 kez masaj yap sayarak yap masajı 
(86 puan) tarafından
Zaten doğduğundan beri tıkalydi masaj yapıyordum 9 aylıkken kontrole götürdüm iyilestigini söylediler bugün götürdüm tekrar tıkanms dediler
(14,080 puan) tarafından
Sen devam et dr açmayı önermedi mi bide ne gibi şikayeti var
(86 puan) tarafından
Gözleri şişiyor çapak tutuyor
(14,080 puan) tarafından
Çay tılfını bi yazmaya koy gözünün üstüne koy
ALLAH şifa versin
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Bilgim yok post üstte çıksın
(86 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(184 puan) tarafından
Bnm oğlumda oldu Cnm göz masajı için geç kaldın bir yaşına kadar açılması lazımdı yaşını gectgi içinde mecbur olacak
(86 puan) tarafından
Sizinki ameliyat mı oldu yoksa
(184 puan) tarafından
Eğer oldu Cnm
(184 puan) tarafından
Evet Cnm amlyt
(86 puan) tarafından
Ne kadar sürdü peki ben çok korkuyorum ya
(184 puan) tarafından
Ameliyat kisada anestezi çok Zor uyutyorlar kendine gelinceebiraz tâbi kötü oluyo ama yaptr mecbur yoksa ciddi sorunlara oluşur
0 oy
(3,528 puan) tarafından
Yiğenimin de öyleydi canım ameliyat oldu çok kısa sürdü 10 15 dk falan aynı günde taburcu oldular korkulucak bişey değil canım için rahat olsun 
(86 puan) tarafından
Nerde ameliyat oldu peki
(3,528 puan) tarafından
İstanbulda medeniyet üniversitesi göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde
0 oy
tarafından
Allah yar yardimcisi olsun miniğin inşAllah kisa surede ameliyatsiz duzelid boncuk gozleri
(86 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Masaj yap günde 5 6 sefer bi öyle dene olmadı tel gibi bi şey o ameliyat dediği çok zor değil diye biliyorum korkma canım
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım rabbim şifa versin 
(86 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(51,016 puan) tarafından
geçmiş olsun canim
(86 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Benim kızımda da vardı çok şükür geçti göz masajını gösterdi Dr damla verdi 3 güne geçti inşallah sizinde geçer geçmiş olsun 
(86 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
tarafından
Başka ni göz doktoruna götür
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Yenimi çapak yaptı benim bildiğim 4=5aylikken bu sorun olur ve çay pansumani ve masaj yapılır 
(7,639 puan) tarafından
Başka bir doktora göster bence çay pansumani masajda iyi geliyor benim oğlum 1kere oldu doktor çayı masajı yap dedi şükür Rabbime da olmadı
(86 puan) tarafından
Canim buranın doktorları nasıl desem güzel ilgilenmiyorlar vallahi
tarafından
Nerde yaşıyorsun
(86 puan) tarafından
Şırnak
tarafından
Açılan şey nasıl tekrar kapanır çok saçma

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 153 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Queen bee (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 377 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rumeysanurr (176 puan) tarafından soruldu

405,986 soru

12,169,378 cevap

36,634 kullanıcı

...