0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından

Kendimizi geliştirelim kızlar okuyalım bakıyorum kimse umursamıyor çocuğunun huyunu düzeltmeye sonra bizimkileri de mahvediyorlaf

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Takdir ederim . Katiliyorum

Masallah
(1,791 puan) tarafından
Sağolasın canım
-Reklam-
0 oy
(1,556 puan) tarafından
Bilinçli anne en sevdiğimden arada burda da paylasirsan önemli bizde yararlanalim canim :))
(1,791 puan) tarafından
Tabi canım olur
0 oy
tarafından
Ne güzel biseyler öğrenmen ve çocuğuna öğretmen ama ne yazıkki okula başladılarmı 380 değişiyor çocuklar 
tarafından
Kız 180dir o, 380 olsa duramazsın :D
Şaka bi yana katılıyorum okul çok şey değiştiriyo ama kiminde olumlu yönde kiminde olumsuz...
tarafından
Iste o kadar değişiyorlarki 180 az geliyor jfjfhdjcg
tarafından
Asdfsddf daha yolun başındayız biz teyzesi, ilerleyen yıllarda tekrar konuşalım bu meseleyi :))
tarafından
Biz yolu yarıladık neredeyse 8.7.ve 3.sinif bebelerim var o yüzen Emin konuşuyorum bjfjdkch
tarafından
Maşallah onlar bebelikten çıkmış kocamanlar :) benim sadece biri okula gidiyo o da 2ye geçti daha 7 yaşını bile doldurmadı :))
0 oy
tarafından
Oldum olası sevemedim kitap okumayı ben. Araştırmayı severim aslında ama daha çok dinleyip görerek hani videolarla vs. Okul hayatımda da böyleydim. Ders kitapları vs önemsizdir dersi hocadan dinlemek yeterdi benim için :) kitap okuyanlara imreniyorum ama kendim yapamıyorum malesef. 
(2,683 puan) tarafından
Post sahibi değilim canım lisede bende aynıydım kitap okumayı hiç sevmezdim kuzenimden bi kitap almıştım ondan sonra sevmeye başladım önemli olan seni içine çekecek kitabı bulman ☺️☺️
tarafından
Akıcı kitaplar mesela bende merak uyandıracak romanlar güzel aslında zamanında bi gecede bi roman bitirmişliğim de var ama genel anlamda işte sevmiyorum sıkılıyorum ben :)
(2,683 puan) tarafından
Polisiye yada fantastik öneririm canım o zaman ☺️
tarafından
Severim onları ama işte o düzenli okuma alışkanlığı yok bende. Görüp dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. Nasip diyelim geçelim bence :) siz okuyun bana da anlatın :)) burda bazen oturup uzun postları okurum bazen de kısacığını bile okumak istemem değişik bi kafa bendeki canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 215 göst.
19 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Atlaskalbim (5,923 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 589 göst.
8 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
+5 oy
4 cevap 278 göst.
27 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,570 soru

24,387,978 cevap

349,112 kullanıcı

...