+4 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,767 puan) tarafından

Selam hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler neler yapıyorsunuz 💐 🩷 💐 

Küçük babasıyla uyudu büyük yatmak için gitti inşallah uyur umudum yok ama neyse 🤔 🤔 

Ben az üstten evi topladım pazar günü burdan çok sevdim bir bacım eşi ve çocukları ile kahvaltıya gelecek yarın hazırlık yapicam ev işim olmasın istedim 🤗🤗🤗🤗🤗 

Ve eşimle bu akşam hayalî kurduğumuz bir şey için ilk adımı attık kararımızı verdik yarı yarın haber bekliycez olursa yepyeni bir hayat bizi bekliyor 😁 😁 

Rabbim hayırlı ise nasip etsin hayırsız olacaksa önüme engeller çıkarsın diye dua ediyorum 🤲🤲🤲. 

Bı anne saatini hak ettim diye düşünüyorum 

image

4 Cevaplar

+2 oy
(145 puan) tarafından

Canım biz dua etmeyi bilmiyoruz eğer senin çok istediğin birşeyde ki diyorsun ki eşimle hep hayal kurduk diye Allah cc nun hayırsızı hayırlı etmeye gücü yetmez mi muhakkak yeter dua ederken Allahım benim için hayırsızsa bile sen hayırlıya çevirerek bana nasip et diye dua etmeliyiz inşallah sizinde bu hayaliniz ne ise Rabbim en tez zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin 🥰

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun yazdığın çok doğru 

(145 puan) tarafından

İnşallah ❤

Amınn canım 

-Reklam-
+1 oy
(6,990 puan) tarafından

Afiyet olsun bacım rabbim gönlüne göre versin yüzünü güldürsün hep ♥️ benjm de eşim gece de sıpamı uyutmaya çalışıyorum 😅

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun bu sıpalar çektirmeyi seviyor bizi

(6,990 puan) tarafından

Sorma ya bide erken kaldırdım gezdirdim parka götürdüm saatlerce oynadı anam ben yoruldum o hala dinç 😅

(6,767 puan) tarafından

Şaşırmam sabah 6 da kalktı bugün rahabilitasyon merkezi ne gitmiştik 4 saat orda hem derse aldı hem parkta yoruldu eve geldik uyumak istedi izin vermedim şimdi nerde o uyumak isteyen çocuk 

(6,990 puan) tarafından

Olmadık zamanda geliyor o uyku zaten 

+1 oy
tarafından

Hayır olsun inşallah canım söylemek istersen içimden ev geçti 

(6,767 puan) tarafından

Yok cnim o kadar imkanım maalesef 🥺🥺🥺

Rabbimin izniyle oda birgün olacak ama inanıyorum 

0 oy
(1,484 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. belli oldu mu işiniz 

(6,767 puan) tarafından

Gibi gibi cnm karşıdan olumlu cevap aldık şimdi salı günü doktorla görüşmek kaldı 

(1,484 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı inşallah 

İlgili sorular

Kategoriler

1,491,671 soru

24,374,762 cevap

348,259 kullanıcı

...