Evimi taşıyacağım şuan ailemin yanında olduğumdan eski bulunduğumuz ile baya uzağım kaynanam gil o ile yakınlar eşimde izin alamadı bende alt katta güvenilir bi komşum var hacı hocalar yani çok güvenirim onlara dedim ki eşyalarım taşınıcsk biz gelemiycez siz ilgilenir misiniz tamam ilgileniriz dediler hiç geri çeviren insan ya da yobaz insanlardan değiller neyse kaynanam aradı senin eşyalarında burda erzak falanda koyucam da bide kendi gözümle gidip kendim yerleştireyim içim rahat etmez dedi bende gerek yok otobüse bindir gönder eşyaları dedim olsun eşyalarına birşey olur herkese güven olmaz içim rahat etsin dedi eşimde demiş anne olur sen git nolacak diye bende çok kaygıda kaldım kızlar ya bu birşey yaparsa ya da bi eşyamı alırsa araştırırsa ne bileyim her haltı beklerim yani size de benim gibi anormal gelmedimi derseniz sen neden gitmiyorsun diye kızım var gram da durmuyor uçağa binsem gitsem mahvolucak aynı gün geri dönücez aileme bıraksam kendini yırtıyor mahvediyor Allah'a bıraktım ama içim hiç rahat değil ya?