Kızlar bugun dertlesme günüm galiba surekli yazmak istiyorum kusura bakmayın simdiden dogum yaptiktan sonra kaynanam 40 gun bizde kalacakti oglumun kalbi delik oldugunu ogrendik sonra sarlik oldu 20 gun atlatamadi sonra ciger enfeksiyonu kapti kuvezde kaldi kapali biriyim ama evde erkek olarak sadece esim olunca basortusu takmıyorum esim sonucta haram degil kaynanam birgun dedi ki evin icinde dedi yazmasız geziyosun evin bereketini kacıriyosun cocuk senin yuzunden hasta oluyo oglum 6 7 milyar maas alıyo elinizde bi birikim yok oglumun kazandigi paranin bile bereketini kaciriyosun dedi bende anne ne alaka acik olan o kadar bayan var onlarin isleri yolunda gidiyo onemli olan kalpde allah sevgisi olmasi sen benim kalbimi nerden biliyosun hem esim bana haram mi onun yaninda yazma takicam dedim sonra pantolon giyiyosun baban ( yani kayinpederim) senden utaniyo kahvehaneye insan icine cikiyo sonucta dedi bende o kim benden utaniyo ya bana esim karismiyo o kim oluyo ben esimle herseyi konustum esim kabullendi size noluyo dedim istemiyosan almasaydıniz zorla gelmedim oglunuza dedim yok babanı hic aramıyosun halini sormuyosun falan dedi baya konustu ben cevap vermedim agladim elimde tleefon vardi simdi bunlari ogluma anlatiyosun dimi dedi hayir dedim anlatma sakın bunlar aramizda kalcak dedi bende demedim bisey diger gun gitmis esimi doldurmaya calismis karin bas ortusu takmiyo ondan cocuk hasta oluyo falan demis ben bu kadına nasıl anne diyim simdi alalh askına anne kelimesinin o kadar guzel anlami varken bu kadına nasıl anne derim
1,499,830 soru
24,496,403 cevap
358,007 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın