Lohusalık dönemi zordur canım. Simsilik bu kafada olman normal. Ama şunu unutma ki bebekler büyüdükçe 40 çeşit alacak. Benim kizim ilk doğduğunda aynı babasıydı. Şimdi ise benim küçüklüğüme benziyor. Senin bebeğinde o şekilde olacak. O yüzden bir an önce bu kadafan çık canım. Sakinleş her şeyi kafana takmana gerek yok çünkü sen ne kadar kafana takarsan tak nasipte ne varsa hayat sana onu getirecek engelleyemezsin. Herşeyi oluruna bırak... Bebeğinin sana , kokuna,sesine, sarilmana, opmene ihtiyaci var. Gerisinin hiç bir önemi yok! Anne olmak zor evet bende çok bunaliyorum kızıma bağırdığım oluyor off Allah'ım yaa işkence gibi kızımın ağlaması basım ağrıdı diyorum. O anlık sinirden çünkü dinlenemiyorum 7/24 kızımı düşünüyorum aman hastalanmasın amann ağlamasın aman aç kalmasın uykusuz kalmasın. Sırf bu sözüm için kızıma nasıl sinirlendim off diye oturup ağlıyorum vicdan azabından. Annelik boyle birşey her ne olursa olsun bebeğine kiyamamak...
Ve lütfen şükret canım kızımdan sogurmaktn korkuyorum değilde çok şükür okadar evlat hasreti cekenler varken Rabbim bize nasip eyledi de ki gönlün arınsın bu dusuncelerden.
408,339 soru
12,267,642 cevap
37,512 kullanıcı