0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (848 puan) tarafından

Kzimla ben bu hale geldik bu gece kesinlikle evde sinek yok hee yerde sineklik var cok fena ksiniyor ve şiş durumda

image

image

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi böcek türü ısırmış sinek böyle yapmaz
(848 puan) tarafından
Evet iste evde sinek kesinlikle yok yatakda yatti dun benim yanimda boyle olduk esim yoktu esim uyuyo simdi uyansin odayi birbirine katcam bulacm o bocegi
-Reklam-
0 oy
(345 puan) tarafından
İnşallah değildir ama u.yuz olabilir biz şuan uy.zuz bebeğim de böyle cikmaya başladı sonra dahada kırmızı hal aldı el ve ayak parmak aralarına bakın su dolu sivilce tarzı şeyler varmı bacakları neysede ense kökü işkillendirdi beni en kısa zamanda bir cildiye doktoruna götürün 
(345 puan) tarafından
Birde bazen u.yuzda kaşıntı olmuyor bizde olmadı çünkü ama doktor mercekle baktı varmış.
(122 puan) tarafından
**** nasil oluyor canım ? Ayy hiç bilgim yok bu konularda
(848 puan) tarafından
Ayy ins cogolmaz gecmis olsun evdeki kimsede yok ama sadece bnle kziimda
0 oy
(674 puan) tarafından
Uyu.z olmuşsunuz ikinizde varsa kesin o dur Kaç aydır u.yuzuz anam ağladı yok anam geçmiyor kafayı yiycem az kaldı iğrenç bişey:(
(345 puan) tarafından
Neler kullandınız korkuyorum bende geçmez diye stres yapıyorum korkuyorum sütüm kesilecek diye
(674 puan) tarafından
Seni korkutmak istemem ama geçmiyor bacım kükürtlü kremler sirke tuzla ovma ne yapsam geçmedi evi çamaşır suyla sirkeyle sildim kıyafetleri çarşafları 60 derecede yıkadım poşetledim herşeyi ütüledim ama geçmiyor onla yaşamayı öğrendim valla çünkü çok yıprandım
(345 puan) tarafından
Ya biz kendimizi geçtikte 2 aylık bebeğim var ondada var onunki geçse bari eşim keza asker mecbur geçirmek zorundayız:(( Allah'ım yardım et
(674 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun önce bende çıktı sonra çocuklarımda eşime bulaşmadı çocuklarım iyi oldular bende bitmiyor ailece o iğrenç kokulu kükürt kremi kullandık o çocuklarıma iyi geldi geçirdi bende 2 3 hafta sonra yine hortluyor şimdi kükürt sabunuyla yıkanıp vücudumu tuzla ovuyorum iyi geliyor toparlandım biraz ama tam geçmedi öyle devam edecem geçer inşallah özele cildiyeye git inşallah bian önce atlatırsınız
(345 puan) tarafından
Yaralar yine cikabiliyormus ama ölü olanlar olduğu için çocuklarda geçtiyse sizde de geçmiştir
(345 puan) tarafından
Özel olsa koşa koşa gidecem ama doğuda bir ildeyiz sadece devlet hastanesi var
(674 puan) tarafından
Devlet boş canım muayane bile etmiyor özel daha iyi
(674 puan) tarafından
İnşallah dediğin gibidir canım geçmiştir sizde eczaneden karışım isteyin onlar size hazırlar biliyorlar 3 gün sürüyorsunuz yıkanmadan 4 üncü gün yıkanıyorsunuz onla atlatırsınız inşallah
(345 puan) tarafından
Onu kullandık bugün yikayacagiz bakalım 4 gün sonra yine tekrarlayacagiz
(674 puan) tarafından
Anladım canım bian önce atlatırsınız inşallah Rabbim düşmanıma dahi vermesin iğrenç birşey
(345 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(321 puan) tarafından
Bizde de durum aynı çok tatlı Bi kaşıntı kar kızarıklık ve içi su dolu kabarcık
(345 puan) tarafından
U.yuzda anlattığınız şekilde başlıyor :( lanet bir hastalık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 141 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duru2121 (429 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 129 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 68 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sarikizzz (159 puan) tarafından soruldu

405,643 soru

12,154,399 cevap

36,585 kullanıcı

...