0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,629 puan) tarafından
3yil olcak ewliligim 2 bebem var ama eşim varla yok arasında yakınlaşıyor sanki öcü war karşında ben ailemin yanındaydım geldi alamaya sanki tiksiniyor gibi saygısı yok şewgisi yok buz dolabı gibi diyorum niye böylesin sana öyle geliyor düşünüyorum bu adamla nasıl olur geçer geliyor telefon elinde düşmüyor yada tw çocuklara ay ay 5 dakka tamam 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,460 puan) tarafından
Rabb'im yuvanıza huzur ,sevgi ,mutluluk nasip etsin:( 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bak canım herşeyin başı dua ile oluyor

Ya Vedud zikrini bol bol çek yemeklerine Fatiha oku  surkeli yemek yaparken üzerine Fatiha oku

Eşimin niyetine ya Vedud zikrini çek 

Evde sürekli bakara aç.

Birde devamlılık getirirmisin bilmem ama 41 gün 41 adet salâvat-i fatih oku yuvanın huzuru mutluluğu icin
+1 oy
(5,456 puan) tarafından
Beni yanlış anlamayın ama yeni evli sayılabilecek bir zamandasınız ama iki çocuğunuz var. Yani neredeyse hiç baş başa kalmamışsınız. Evlilik anne babalıktan ibaret gibi olmuş. Belki o yüzden monotonluk böyle yapmıştır 
0 oy
(18,110 puan) tarafından
Rabbım yardımcın olsun inşallah canm
0 oy
(4,883 puan) tarafından
3 yıla iki çocuk sığdırmışsiniz hamillelik dönemlerinde kadınlar hamillelikten dolayı eşlerine yaklaşmaz erkelerde karım hamile aman birşey olmasın diye e böyle böyle bir uzaklık oluyor evlilik bıraksaydiniz biraz otursaydi en az bir yıl bekleseydiniz öyle bir bebek yapmaya karar verseydiniz keşke eşinizinde huyunu suyunu tanır bilirdiniz şimdi iki tane çocuk var Allah bağışlasın inşallah düzelir ama duzeldiginde de sizin içinizde birşeyler biter hayırlısı biran önce aşkla sevgiyle bakar inşallah kocanız
0 oy
(7,824 puan) tarafından
3 yılda 2 çocuk biraz acele etmiyor musun? Keşke tanımaya fırsatın olsaydı belki herşey daha farklı olurdu 
0 oy
(892 puan) tarafından
Benimki de telefon ile kafayı bozmuş anlatıyorum böyle gitmez diyorum kavga ediyorum kusuyorum bos
0 oy
(54 puan) tarafından
Ama bı arkadaşı veya ailesinin yanında şen şakrak dimi. Benimkide öyle 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
20 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,110 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 604 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Tuba akcay (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,111 göst.

410,720 soru

12,358,090 cevap

41,231 kullanıcı

Kategoriler