Oglumun ayaginin kirilmasi beni evet serseme cevirse de bir durup dusunmeme.neden oldu
Bu surecte doktor arastirdik aracimiz olmadigi icim sehrimizdeki kisitli imkanlar uzerimdem tedavisini yaptirdik dedim kizim.sen manevj olarak destegin bir yere kadar bu cpcugn maddi destege de ihtiyaci olacak onu da gectim artik biseyleri basarmanjn tadini almaya ihtiyacim var panik atak ve kaygi bozuklugimun temelinde hayatimjn 6 yilinin bombos saksidaki yabani ot gibi gecmesinden mutevlleti boyleyim neyse lafi hic uzatmayayim gelelim hedeflere
1 ) Esimin ne arac.almaya ne de kendine ehliyet alma.gibi bi hevesi var bunu unut
Benim babamdan kalma.bir bilezgim var bozdurup ehliyet allmaliyim ama nasil ? Ne ogreten olacak ne de cesaretim ama bir yerden bu konuya bu seme icknd3 halletmem gerekiyor
2) ozel sektor 32 yasinda tecrubesi olmayan cokta her sakala bir tarak uyduracak karakter de ve girskknlikte olmadigim icin.benjm memurlugu kazanmaktan baska secenegim yoktur bu sene en azindan kafamdaki puani tuttursam atanmasam.bile son 3 yilda bunum mucadel3sini veririm wvet oglum kucuk esim yanimda yok ve o.kadar uzun zaman oldu ki ders calismayali zor olacak ama hocqmizin sozu hemen kulagimda emek kutsaldir elbet bir gun karsilik bulur deyip kendimi gazlamaktan baskq.care yok
3) Cook kilo qldim dogum dqn sonra veremedjm ve hayatimin en yuksek rakamini gordum bu yil bitmeden en az 6 -10 kilo arasi verebilirim ins (Amin diiyin okuyanlar)
4) Ben genel olarak annem babamdan memmun olsam da.hem evin en buyugu olma hem de kiz cocugu olma ayrica ekonomik sebeplerden oturu biraz ihmal edilmis,yureklendirilmemis(hep sakar oldigjm soylenirdi ) bir cocukluk gecirdim ve hobim yok bu konuda da kendimi tanimiyorm ebru,tel kirma vs denedim fakat isin acigi el isi tarzi seylerden hoslanmiyrm bu yuzden yenj hobi edinecegim ve onerilere acigim
Isbu bu post tamamen kaba taslak planlarimdir umarim en az birini gerceklestirme imkan ve gucunu bulurum