0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (2,077 puan) tarafından
Ya kızlar ben öğlenci olmasını istiyorum çünkü 2 yaşında kızım var onu da sabahları kaldirmak istemiyorum uykusundan mudur öğretmeni sizinle irtibata geçer dedi ama 1 hafta kaldı açılmasına o gün gittigindemi ogreniliyo yoksa kapıya falan asiyorlarmi yada gitsem bilgi verirlermi

2 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
Git bilgi verilir. Ama öğretmen aramadigina göre hangi öğretmen olduğu belli değil. Sen git yine bebeğim var onu bırakıp çıkamam bnm için öğlenci yapar mısınız çocuğumu de. Durumunu söylersen yardımcı olurlar
(2,077 puan) tarafından
Yaa keşke en başta soyleseymisim kayıt yaptırdığımda neyse çok saol canm bugün gidecem hemen
(1,575 puan) tarafından
Ben iki üç kere gittim gittim söyledim öğlenci olsun bebek var diye.  Bugun git belli oldu mu diye sorarsin hem de durumunu anlatirsin artik müdür veya müdür yardimcisi varsa
(2,077 puan) tarafından
Gittim canm durumumuda anlattım ne yazdiysaniz o  sekilde uyguladım zatn dedm ama bi dönem sabahçı bi dönem öğlenci olacakmış dönem sabahçı olacak dedi artk o zamana hayrola
(213 puan) tarafından
Bari kışın sabahçı olmasaydin
(2,077 puan) tarafından
2.donem sabahçı olacak canm bu donem öğlenci
-Reklam-
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Biz direkt öğlenci olarak yazdırdık ve öğretmeni o gün belliydi siz seçin hatta dedi müdür yardımcısı. Öğlen grubu çok çabuk doluyor yalnız . 
(2,077 puan) tarafından
Canm bende öğlenci olsun diye belirttim ama müdür yardımcısı sabahçı da olabilir demişti kalabalık olunca illa öğlenci olsun diye belirtememistim
(4,357 puan) tarafından
Anladım canım o zaman sen tekrar git bir konuş rica et yaparlar diye düşünüyorum
(2,077 puan) tarafından
Gittim canm durumumuda anlattım ne yazdiysaniz o  sekilde uyguladım zatn dedm ama bi dönem sabahçı bi dönem öğlenci olacakmış dönem sabahçı olacak dedi artk o zamana hayrola

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 276 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilara132 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,064 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 372 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde LittleMiracle (283 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,005 soru

23,687,952 cevap

310,705 kullanıcı

...