Hiç kirada oturmadim babamlarin evi onlarındı evlendim güya ev bizim olacak diye alt üst oturmayı kabul ettim. O kadar mülayim gorunurlerdi ki iki üç ay sonra kaynananın derdi çekilmez oldu artık daha bir hafta önce taşınma konusunda herkesin önünde kavga ettik artık. Çünkü evim ayak yoluna döndü. Evleri gibi hissetsinler dedikçe insanlar evine aldığın çöpün hesabını sorar oldu. Ev zaten küçük ikinci çocuk yolda en azindan o doğmadan büyüğüne bir düzen kurmak istedim. Taşınma fikrim için bile kavga ettiler cepheler alındı. Hakliydilar çünkü taşınsam nerde yan gelip yatacaktilar artok. Hangi akıl mantık sahibi insan evli çiftin evinde 20 gün kalmayi normal görebilir anlamiyorum üstelik yukarıda annesi otururken.
Şimdi hiç kirada oturmadigim için kiracı olma derdini bilemem. Ama o kadar huzurum kalmadı ki kira olsun ama huzurum olsun diyorum. Kiraya çıkmak pahasına taşınmak için kavga ediyorum.
Ablam alt üst oturmayı kabul etme ev ustunde oturmaktan bir farkı yok diye çok uyardı benim o zamanki aklım ne alakası var sonuçta kapım ayrı olacak diye düşünüp kabul ettim ama. Pişmanım..... bin, bin, bin bir kere pişmanım. İyice düşün taşın canım hakkında hayırlısı olsun