0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (321 puan) tarafından
Küçüğüm 5 buçuk ta . Büyük zaten örgü şeyler giymeyi sevmiyo istemiyor.  Kışa doğru böyle örgü şeyler yapasim geliyo ne yapabilirim ki bere boyunluk desem var onlardan stok yapmak istemiyorum.  Başka ne yapsam insan heves ediyo yapan varmı 5 6 yaş aralığı için 

3 Cevaplar

0 oy
(9,823 puan) tarafından
Yok ya hoş olmaz büyümüş artık benim 4 yaşında olsa giydirmem
(321 puan) tarafından
Deme kız valla ne bilim ya sonbahara doğru örgü hevesi geliyo bana
(9,823 puan) tarafından
Ben yapmayi bilmiyorum ama banada heves geliyor kışın örgü örmek cok güzel birkaç kez YouTubtan bakarak yaptım. Yapıp satamaz mısın yada doğum hediyesi fln götürsen
(321 puan) tarafından
O kadar çok örgü satan yapan varki kız benim yaptıklarım o denli profosyonel de değil kendimce yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(8,047 puan) tarafından
Ya şahsen ben de yelek düşündüm. İhtiyaç oluyor benim kızım 2,5 yaşında ama
(321 puan) tarafından
Insan heves ediyo kız ne bilim ya terapi gibi geliyo hele kışın soğuk hava çayını kahveni alıp akşamları tv başında bi bana mı keyifli geliyo kız acaba bu durum . Çocuklarıma birşey yapmak hoşuma gidiyo
(8,047 puan) tarafından
Ben de çok seviyorum ama vaktim yok. Olsa eşime bile çorap Kazak öreceğim. Kendisi de bu arada çok istiyor garibim ama ah bir vakit bulabilsem
(321 puan) tarafından
Ablam enişteme suveter örmüş beyaz . Eniştem her yere onunla gidiyordu :D
(8,047 puan) tarafından
Ay eskilerin adamları gibi beyaz kazak :) güle güle giysin. Bence sen de yap da bebeksi niye dursun. Şöyle yaşına uygun yapılabilir
(321 puan) tarafından
Bende beyaz suveter yapıp salicam eniştemin yanına :D
(8,047 puan) tarafından
Hahahah olur olur bir de eşine yap oh mis takım takım giyerler
(321 puan) tarafından
:Ddddddd giymezki kız öyle şeyler.
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Ya ben üniversitede bile annemin ördüğü süveteri giyiyordum. Hocalar dahil beğenen çok kişi oluyodu. Tabi yaşa uygun yapıldıktan sonra niye bebeksi olsun. Hem 5-6 yaş çocuk tabi ki çok tatlı olur :) süveter, yelek, kızsa etek vs. yapabilirsin bence 
(11,027 puan) tarafından
Ellerine sağlık bol bol yap, bişiler üretmek mutlu eder insanı :)
tarafından
3. Sınıfta öğretmen anacığımın ördüğü kazağımı almıştı örnek almak için kadına hergün soruyorum kazağımı getirdin mi diye ☺
(321 puan) tarafından
Nerde kazak kız:)
tarafından
Aldım annemden kızıma giydircektim ama depremde gitti anneme diyorumda örnek olmadan yapamam diyo keşke yapsa
(11,027 puan) tarafından
Kıymetlidir el işleri hey gidi günler hey

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 513 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (1,959 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
10 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kezbanmiran (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 329 göst.
26 Aralık 2020 Diğer kategorisinde NAiF BiRi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.

407,869 soru

12,245,418 cevap

37,060 kullanıcı

...