Geçen post açmıştım hatırlayanlar vardır cesaret veren destek ve hatta desteğin alâsını veren (@Baby boyum) hepinize sonsuz teşekkürler ve selamlar Şükür bugün çektirdim ama nasıl çektirdim bir ben bir Allah bilir yani ilk girerken aşırı panik yaptım kalbim öyle bir attı ki resmen beni sarsıyordu heyecan yaptığımı hissedince çekenler ismimi soyisimi sorarak beni konuşturarak tabuta koydu (tabiri caizse) Ya dedim çektiremiycem ben nefesim daralıyor neyse cesaret verdiler elime birde buton verdiler çıkmak isteyince basarsın diye öylece fırıncının ekmeği fırına gönderdiği gibi beni gönderdiler MR a başladım okumaya tam sakinlemeye başlamıştım bumuymuş korktuğum MR demeye başlamıştım ki bir inşaat çalışması başladı dedim noluyor l@n o sesler nedir ya halâ kafamın içinde yani alan darlığı üzerine birde sesler iyice ürkütüyor insanı ama neyseki çektirdim bitti gitti 10-15 dk sürer dediler tamı tamına 45 dk sürdü çıktığımda ağrımayan yerlerimde sabit yatmaktan tutulmuştu İlk defa girecek olanlar bolca dua okuyun ilk 5 dk falan bi zor oluyor gibi gibiii hepinize sağlıklı günler dilerim umarım hiçbirimiz için gerek kalmaz böyle şeylere
Baktım yerden bı ses geliyor ğur ğur mıgo ya rebbi kıyamet kopuyor kıyamet kopuyor sa neden 11 ilde kopuyor , repliği geldi aklıma
O kadar çok girdim ki artık hoşuma gidiyor. Gözlerimi kırparak sesler ile ritim tutuyorum girdiğimde
Sen o sun evet evet o sun ya ikna olmuş mu diye postuna bakmaktan uykum kaçmıştı hatırladım seni çok şükür girmişsin
1,493,100 soru
24,396,286 cevap
349,759 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın