Herkese merhaba, ben inançsız bir ailede büyüdüm. Hatta ailemin bir kısmı hristiyandır ve yabancılar. Babam Türk. Eşim de inançlı bir insan değil. Sadece babam inançlı son 5 yıldır namaz kılan birisi.
Ben bu yaz annemin memleketine yurt dışına gidecektim, nitekim gittim de. Gider gitmez uyumuşum. Cuma günüydü. Evimin kapısı bir kadın ve erkek çalıyordu. Kadın çarşaflı adam cübbeliydi. 2 de çocukları vardı. Ben de ön yargılı bir şekilde neden geldiklerini soruyor durumdan pek hoşnut olmuyordum. Onlar lütfen yargılı olma diye beni ortalarına alıyor. Benimle dini konuda konuşup ikna etmeye çalışıyorlardı.onları çok seviyordum Aradan 5 gün geçti, bizi oradan Türk bir ailede çağırdı. Oradan arkadaşlarımız bayram günüydü. Bana dedi ki 2 aileyi de çağırdık, 1 aile buranın imamı ve karısı. Ben tabii ki ne alaka şimdi rahat olamayacağız falan oldum. Nitekim geldiler. İmamın karısı da hocaydı, beni çok sevdi en çok oradan beni sevdi saatlerce konuştuk. Din hakkında daha önce hiç düşünmediğim gibi düşünüyordu. Günlerce onu unutamadım. Geçen gün bir konuda dua ediyordum Allahım lütfen falan, eşim gelip saçmalama Allah yok dedi. Tüm moralim bozuldu. Kızlar başıma bu gelenler neden gelmiş olabilir. Hep o kadını düşünüyorum. Ne yapmam lazım ?