Kızlar merhaba . Buraya çok konular açtım Allah razı olsun çok desteğinizi gördüm. Nerden başlasam bilmiyorum herşey 4 senelik bi bekleyişten sonra evlenip eşimin bulunduğu yere gelmemle başladı. Evlendik kavgalar, maddi sıkıntılar, eş ailesiyle ilgili sorunlar eksik olmadı. İstisnasız her tartışmamızın sonunda lafı boşanmaya getirirdi hep bununla tehdit ederdi. Aynı evin içinde günlerce, haftalarca, küserdi çok kinci bir insandı. Evden gitmemi isterdi burası benim evim derdi. En sonunda burama tak etti çıktım gittim. Tabiki benim de hatalarım var saygısız davrandığım zamanlar oldu. 3 ay sonra arayıp barışmak istedi ama ben çok kırgındım. Neyse evime dönmedim uzaktan gözlemledim bi süre konuştuk ama aynı tas aynı hamamdı tabiri caizse. Konuştuğumuz dönem de saçma sapan bişeyden 2 ay küstü aramadı sormadı yine ayrılık kaçınılmaz oldu. Davaya falan çıktık. Evimden eşyalarımı taşıdım çok kötü zamanlardı Allah kimsenin başına vermesin. O dönem yine yapma etme tekrar eşyalarını taşıyalım herşey istediğin gibi olacak vs dedi. Ailem yurtdışında onların yanına döneceğimi benimle beraber gelirse tekrar deneyebileceğimizi söyledim ama kabul etmedi. Bu arada dava dosyamız açık duruyordu son aşama gidip imza atacaktık boşanmanın gerçekleşmesi için. Ben bırakıp yurtdışına gittim diye gitti 1 ay sonra attı imzayı bana da bildirdi mesajla. Hiç tepki vermedim. İlk fırsatta bende gidip atacağım imzamı ve boşanacağız. Ama bugün onu rüyamda gördüm sarılıyorduk mutluyduk eski zamanlardaki gibi uyanınca çok tuhaf hissettim ağladım 1 saat. Boşanma henüz gerçekleşmedi evet ama toplamda 1 senedir ayrıyız. Hala atlatabilmiş değilim ne zaman atlatacağım ne zaman iyi olacağım.. Normal mi hala böyle hissetmem… Bu arada evlilik 3 sene sürdü çocuğum yok..
1,492,747 soru
24,390,778 cevap
349,284 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın