0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Eşimle 4 yıldır evliyiz.sadakatsizligini asla görmedim ailesine düşkün 3 yaşlarında bir çocuğum var.ama eşimle hiç anlaşamıyoruz.gereksiz kıskançlıkları ayrı dert kompleks leri ayrı dert.yapma dediğim yada yanlislarini tamam diyor ama duzeltmiyor.artik kendi haline bırakacağım diyorum yine olmuyor .hergun kavga hergun tartışma.cok yorgun hissediyorum.cocugum olmasa çekip kapıyı çıkacağım.bosanalim diyorum asla yanaşmıyor.cocugumz surkli bunlara şahit olmasın diyorum bidaha yapmayalım diyoruz yine aynıyız.bir çift bukadar mi anlaşamaz hiç aynı fikirde olmuyoruz .iyi olsun mutlu olsun çocuğumuzla sürekli görussün.ama beni azat etsin istiyorum.kendine başka bir yuva kurşun diyecek kadar vazgecti kalbim.kendi ailem mutluyum sanıyor.soyleyemiyorum.nasil nereden bir başlangıç yaparım bilemiyorum.ne yapmalıyım sizce akıl veein dertlesin haftanın 4 günü ağliyorum diyebilirim

1 cevap

0 oy
(18,171 puan) tarafından
Evliliği en çok yıpratan şey aldatma olayıdır bu yoksa nasl bu kadar yıprandıniz orta yolu bulmanız lazm evladıniz için 
(6,308 puan) tarafından
Bebek naberrrrrr
(18,171 puan) tarafından
İyidir askom kocis yok o yüzden bu saatte burdayım sjsjsjsjs sen napiyon hiç yoksun
(6,308 puan) tarafından
Günaydın bebemm:)
Öyle çok misafir ağırlıyorum ki bu ara bir görsen artık daral geldi:) ve haftaya 3 ayrı gün gene var:)
Kocisin neredeydi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 295 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sonsuzlukdenizi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Burdan_1 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy