Buna benzer bi durum benim basima geldi. Oyuncak degil ama. Esimin bi akrabasina yenidogan besigimi verdim kullansin diye, sepet seklinde olanlardan. Iyi de bi markadan annem ilk torunu diye hediye almisti. Bende ikinciye hamileydim, bi gun gittik kayinvalidem dedi alalim onuda. Kadinda annesine vermis bos garaja koymuslar yer kaplamasin diye. Kadinda sen tut baskasina bize sormadan ver. E fakirdi verdim iyilik yaptim onunla dedi. Kayinvalidemde saka mi yapiyo dedi bana, bende yok yapmiyo anne dedim. Tabi suratimi gormen lazim. Hayir besiginde degilim ben zaten almistm 2 yasina kadar kullanilan besik ama hem manevi degeri hemde sormadan verilmesi sinir etmisti. Oyle yapinca esimin kuzeni ben alirim yegenime dedi ki aldilar. Almasaydi da soyleyecektim. Hos kullandim mi yeniyi hayir ama malimi sattiysa alacak. Arkadasinda vermiyosa diyeceksin boyle boyle ya getir ya da yenisini al. Bi dahada gorusme bence. Ne o oyle cingene gibi alevera dalaverayla almaya calisiyo. Yegeni aldigi bence dogru degil, oyle bile olsa alma emanet diyemiyomusun ayip bisey.