Sabah sabah asırı sinirle uyandık ılk olarak soyleyeyım asla pesıne dusmem normalde ben bu tarz seylerın ama uslup canımı sıktı gecen hafta arkdasıma gıttım oglumla yanında oyuncagı da goturdu inatla ben tabı ***** gıbı unut orda gel eve daha sonra bıkac defa arkadasıma utana sıkıla dedım esımın ıs yeri ile evleri aynı yerde oraya bıraksan musaıt olunca olur mu yada esım alsın diye bu sureklı bahane uydurdu. Neyse bu aksam oglum aglayınca yıne yazdım yarın ugtayıp alıcaz dıye uyandım mesaj su demesın mı bu yeğenlerim geldı aldı goturdu bısey diyemedim. Baya da samimi sayılır arkdasım ama yanı boyle bısey olur mu benim unuttuğum oyuncak nasıl baskasına verılır yani. Inanılmaz sınır oldum ve gerı getirmesini soyledım ama kardesı de sehır dısına cıkmıs bilmem ne yani vermıyolar oyuncagı ya tamam oyuncak sorun degılde benım artık cok canım sıkıldı bu duruma. Oglumun odası baya oyuncak ve ozenlıdır tek cocuk heves edip alırız yanı her gelen bısey goturmek pesınde asla aileler dur demiyor buna goturmeselee de kırıp zarar verme falan ben biraz yumusak yuzluyum baskasının cocuguna laf diyemem asla ama mısal benım oglum asla baskasının oyuncagı ıle izinsiz oynamaz benim dıye sahiplenmez yanı asırı sıkıldım bu durumdan artık. Nasıl bas ediyorsunuz sız boyle seylerle.
Bir duzeltme yapayım uzun olmasın diye yazmamıştım ama evden arkdasıma dıye cıkmasın dil terapistine gıdıyoruz ve ozel bır klinik baya oyuncak olan bir yer egıtıcı falan oglum terapiste bu oyuncagı anlatmıs terapist de getir haftaya oynarız demıs bunun sonucu ısrar etti oglum yoksa evden cıkarken oyle oyuncak tasıma huyu yok parka bıle goturmez. Biz terapi sonrası arkadasa ugradık ve onun cocugu da yok oglum orda cıkardı oynadı sonra unutmusuz
410,884 soru
12,364,645 cevap
41,882 kullanıcı