0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamilelik istedigim icin iliskiden sonra 1 2 saat kalkmiyorum sonra gidiyorum tuvalete mantar mi oldum enfeksiyon mu bilmiyorum afedersiniz yogun akintim var birazda yanma var sanki ne yapmam gerek hamilelik istiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(8,393 puan) tarafından
Hemen tuvalete gitsen ne olcakki ben gidiyorum
tarafından
Ayy hic bilmiyorum valla :)) ondan mi yanmam var acaba ya sizin hamilelik oldu mu boyle
(8,393 puan) tarafından
Casperiye kız zaten saçmalık sperm akar fln tuvalette öyle bişey yok :D yani şöyle cisle beraber akmaz yani :D
tarafından
Bundan sonra bende beklemiyim ozaman ya:))
(5,495 puan) tarafından
Sesli güldüm gerçekten :)) yani nolcak ki ben gidiyorum:)) yumurtlama çatlama donemindeysen zaten her türlü tutar :))
(6,180 puan) tarafından
Yok minnos  mesela ertesi sabah bende de akinti gibi cikio fazlasi  ama   Hamile kalmaya engel degil tabiki:)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanma varsa enfeksiyon, mantar olabilir ilişkiden sonra uzun süre öyle kalmana gerek yok içine girdiyse sperm döllenirse döllenir
0 oy
(13,336 puan) tarafından
O kadar saat kalmanıza gerek yok eziyet etmeyin kendinize. İlişkiden sonra maraton da koşsanız o bebeğin olacağı varsa olur. Ben eşimin duşunun bitmesini bekliyordum. Onun işi çabuk bitiyor diye. 10 dk falan işte maksimum. 
tarafından
Anladim bende oyle yapayim sagolun
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Bu ay obulasyon günümde 1kere ilişki yaşadık hemen banyoya gittim kararsızdik isteyip istememe konusunda..hemen yıkadım ama hamileyim..nasip kısmet bu işler.. ilk kızımda altıma yastık koyuyordum 1 saat kalkmiyordum yine de olmadı 4 yıl 
tarafından
Anladim cok sagolun insalalh bende hamile kalirim
(1,003 puan) tarafından
İnşallah..Allah gönlünüze göre versin
0 oy
(32 puan) tarafından
Yok canım alakası yok 2 saat bekleyerek eziyet ediyorsun kendine ve zaten sprmin gitti yerle idrar yolu bir değilki bnde hemen kalkiyorrum onun bir damlası bile yeter :))))
tarafından
Iyi oldu bunu ogrendigim cok sagolun kizlar:)
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Doktora enfeksiyonum var diye gidip hamile olduğumu öğrenen ben :) enfeksiyon da olsa bebek de istesen fark etmez sonuçta canın yanıyo doktora git neyin varsa öğrenirsin
tarafından
Tesekkur ederim gideyim
0 oy
(684 puan) tarafından
Kız ne 1 2 saati bnen 5 dakika zor dayanıyorum hemen kalkıyorum bende 2.gebelik isyodum hamile kalmışım sanırım bugün 4 gün gecikti hastalıgım test yaptım silik çıktı 
tarafından
Beklemicem bundan sonra :)insallah bende hamile kalirim
(684 puan) tarafından
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin
0 oy
(1,016 puan) tarafından
O kadar uzun yatmaniza gerek yok.Yaniniza dönüp nabız atışıniz normale dönene kadar yatsaniz yeter.Sonrasinda idrarinizi yaparsaniz enfeksiyon riskiniz azalır.Var olan enfeksiyon için doktora gidin ama şu anda.
tarafından
Tesekkur ederim öyle yapayim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 162 göst.
0 oy
11 cevap 131 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ebruuysal5 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
8 cevap 182 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havva4545 (986 puan) tarafından soruldu

410,666 soru

12,355,512 cevap

40,912 kullanıcı

Kategoriler

...