0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

diyetteyim eşim bu diyette olanlar içiyormuş aç karnına dedi yeşil çay, limon, ginsengliymiş içen varmı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk kez gördüm desem yalan olmaz.

İçenler vardır belki ☺️
-Reklam-
0 oy
(9,155 puan) tarafından
Buneeee kizzzzz
(8,296 puan) tarafından
Puhahaha Esma tam senlikmis ☺️☺️☺️
(9,155 puan) tarafından
Ben daha tövbe ettim hicbirsey almicam diyet için sjsj
(8,296 puan) tarafından
Niye kizzz:D
(9,155 puan) tarafından
Batttim ulan jsjs habire gördüğümü alarak artk klasik diyetle devam
tarafından
Pahalı birşey değil Kızılay çıkarmış yeni yazıyor üstünde maden suyu ama yeşil çay Limon ginsengli tadı çok güzel
tarafından
Esma bende aldım zamanında hepsi boşa çöpe gitti artık almıyorum normal diyete devam
(9,155 puan) tarafından
Ozaman Dukan birası gibi birşey n
Dukan birası da yeşilçay madensuyu limonla yapılıyor
(9,155 puan) tarafından
Bende durdum artk almıyorum sjsj almicam almicam almicam sjsjs
tarafından
Evet canım ama bunun tadı daha güzel evde yaptığım dukan birası tatsız Ginsengin mide ve sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileri nedeniyle kilo vermeye yardımcı olan bir yapısı vardır.  Bak bu özelliği varmış bu sodayı beğendim baya ben
(9,155 puan) tarafından
Madem suyum 1 tane kalmış markete gidince bakarım varsa bunu denerim
(1,989 puan) tarafından
İçinde şeker veya tatlandırıcı varmı canım istersen yandaki içeriğini at içindekiler bölümünü ,ben gıda mühendisiyim yorumlayım canım sana az çok yararlı mı zararlı mı , eğer tatlandırıcı yada şeker varsa içme sana tavsiyem diyete yardımcı olmaz
(10,022 puan) tarafından
Esmaaa postu sen mi açtın acaba diye baktım sonra yorumlara daldım kesin burdadir diye
(9,155 puan) tarafından
Selim'in annesi kinoa benim iicn diyet seruvenimin son parcasiydi sjsj
(10,022 puan) tarafından
Oda mı gol değildi
(9,155 puan) tarafından
O sadece kabızlık icpn yardımcı oldu sjsj ama tam kullanmadım sjsj

Sırf bu sipariş merakım yüzünden karttaki paraları çektim☺️☺️
(1,989 puan) tarafından
Kızlar içeriğine baktimda tatlandırıcı asesulfam ve k.sukraloz var yani diyet yapanlar içmesin bu iki tatlandırıcı tip iki diyabeti pozitif yönde tetikler, kalori bakımdan sıfır olsada bu tatlandırıcılar vücuda olumsuz etkileri var ,hele hamilelerin hiç icmemesi gereken bir içecek bebek üzerinde olumsuz yönleri  var ,sade maden suyu için tavsiyem daha yararlı olur diyetlerinize
(9,155 puan) tarafından
Sağol kız hale ☺️☺️☺️ kendi Dukan biramizi kendimiz yapalım bunlar hep para tuzagi
(1,989 puan) tarafından
Önemli değil canım :) bende yakında diyete başlayacağım bakım sizin bu Dukan birasini arastirayim nasıl yapılıyor içiliyor ilk defa duydum sizdende bende birşeyler öğreniyorum, zayıflamaya ihtiyacım var  :) bu cumartesi diyetisyene gideceğim diyete başlayacağım bende hayırlısı bakalım
tarafından
Aaa bende bir daha almam kendim yaparım bir dahakine
0 oy
(10,022 puan) tarafından
Hayatımız olmuş +plus :D hiç görmedim ama görürsem denerim :D bir Esma değilsem de bende severim diyet ürünleri tarifleri detokslari 
(9,155 puan) tarafından
2 buçuk kg vermişim sjsj

Bu arada senin adın ne Selim'in anesi
(10,022 puan) tarafından
Gülçin canım ismim :D ben 1 haftayı geçti tartılmadim herşey güzel gidiyordu ki dün bizim şen dünürler katmer partisi yapana kadar bugün kaldığım yerden devam ke :D bugün tartilcaktim ama adet oldum o yüzden moralim bozulur fazla çıkarsam diye tartılmadim.
(9,155 puan) tarafından
Bende 79 kusurdum 77.400 olmuşum
(10,022 puan) tarafından
Instagram kullaniyon mu Esma zullem diye biri var güzel tarifler veriyo kolay basit malzemeli
(9,155 puan) tarafından
Yok kuzu kullanmıyorum inste

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 234 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,022 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,495 göst.
2 Ocak 2020 Aile kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,764 soru

12,159,690 cevap

36,601 kullanıcı