0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (1,471 puan) tarafından
Kızım 18aylik çiş diyor lazimliga gidiyoruz ama yapmış oluyor hep yani ya yaparken diyor ya yaptıktan sonra acaba öğrenir mi yine oturuyor bende oturuyorum ne yapsam bu adımda hiç bezini cikartmadim 

3 Cevaplar

0 oy
(3,496 puan) tarafından
Çıkarmazsan alışmaz eğer sende hazırsan bezi tamamen çıkaracaksınız gece dahil
(1,471 puan) tarafından
Tamamen cikarinca her tarafa yapmaz mı şuan tutabilir mi çişini
(3,496 puan) tarafından
O yüzden sen hazır mısın die sordum sürekli peşinde olacaksın yarım saatte bir saatte bir çişe götüreceksin her zaman çişin var mı die sormayacaksın evindeki halıları sizin için sorun olmayacaksa kaldırmanı öneririm çünkü illa yapcak kaçıracak gece yatagına çöp poşeti seriodum nevresimin altına sabah yıkıodum asıodum kuruyodu tekrar seriodum zorluğu illa var dediklerimi yaparak zorluğu azaltabilirsin bu arada oğluma 20 aylık başlattım
tarafından
Peki ne kadr süre de birkti oğlunuz bezi
-Reklam-
0 oy
(9,787 puan) tarafından
18 ay erken bence.benim oğlum da çiş diyo kakasını yapınca bezi gösterip kaka al al diyo ama henüz çişini tutmayı öğrenmesi için bence erken ben en azından 24 aylık olmasını beklivem
(1,471 puan) tarafından
Evet ya tutması şuan bencede zor ama.belkide direk gelince soyler ne bielm koşarak gidersek oraya yaparsa filan diye düşündüm asdfkfdk
(9,787 puan) tarafından
İkinizde yipranirsiniz. Ama bir dene gör :D fragmanı izle bi bak asıl filme sonra karar verirsin :D
0 oy
tarafından
18 aylıkken verim alabileceğini düşünmüyorum ama sen bilirsin.

Kaslarida gelişmemiştir daha.

Bence biraz daha bekle
(1,471 puan) tarafından
Evet çişini biliyor ama bende tutamaz diye düşündüm ama ciside yapması gereken yerinde.bilsin diye söylüyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 651 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nigar983 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
19 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 127 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 98 göst.