Akran zorbalığı değil belki ama başlığa ne yazacağımı bilemedim neyse.. 3 yaşında bir oğlum var yaşıtlarıyla oyun oynamayı çok seviyor. Her gün sosyallessin diye parka çıkarıyorum. Parktaki çocuklar birbirleriyle oyuncaklarını paylaşıyorlar oğlumun oyuncaklarını da oynuyorlar ama oğluma oyuncak vermiyorlar itip kakiyorlar, ilk başlarda yanında bekledim kaynaşsin diye baktım öyle sosyalleşemiyor diğer kadınlarin yanına oturup uzaktan izlemeye başladım. Bu sefer de baktım itip kakiyorlar aglatiyorlar oğluma tembihledim sana vururlarsa ağlama sende onlara vur diye ve ya sana bağırıp kizarlarsa sende onlara bağır diye oğlum tamam dedi parkta bir iki gün daha uzaktan izledim yok kendini savunamiyor sürekli aglatiyorlar hele bir tanesi merdivenlerden ittirdi oğlum takla atarak düştü Allah'tan birşey olmadı. Şimdi oğluma bağıran itip kakan cocuklara bende bağırıyorum kızıyorum ellerinden oğlumun oyuncağını alıyorum ver o oyuncak bizim diyorum öyle deyince tamam oynasın diyorlar ama arkamı dönünce gizli gizli itekliyorlar hala... Yav hu 3 yaşında çocuk arsız değil ellerinden zorla oyuncak almaz vurmaz etmez niye aralarına almıyorlar anlamiyorum. Oğlum için çok üzülüyorum o çocuklara nasıl davranacağımı şaşırdım.