Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
3 buçuk yaş konuşmama
0
oy
255
göst.
31 Ağustos 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Papatyalar
(
1,277
puan)
tarafından
soruldu
Bunu kendim için sormuyorum emin olmamakla beraber sizden de bilgi almak istedim.Bir komşumuz var 2 çocuklu bir aile.Büyük olan erkek çocuk 3 buçuk yaşında ve hiç konuşmuyor kızdığında ağlıyor genelde öfkeli hiç güldüğümü görmedim ve hiç konuştuğunu da görmedim annesi geçenlerde ondan küçükler konuşurken benim oğlan hiç konuşmuyor dedi gerçekten konuşmuyor nasıl anlatıyor kendini dedim eliyle işaret ediyor dedi Oyuncakları alıp atıyor hayvanları sevdiğini sanıyor sanırım vuruyor yada can yakıcı hareketler yapıyor bebek gördüğü zamanda ayni şekilde zarar verecek şekilde yaklaşıyor.Ben anlam veremedim bi dil kursuna doktora götürün falan dedim götürdük dedi öylesine cevap verdi üstünü kapatır gibi yani çok üzücü hem doğur hem de böyle ilgisiz bırak
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
31 Ağustos 2023
Kader cinar
(
658
puan)
tarafından
cevaplandı
Belli ki goturmemıs yazık ne dıyelım kı. Karnı doyuyorsa yeterlı bazı ailelerde cocuk buyutmektı ıcın
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
31 Ağustos 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bnm oğlumda öyle malesef biz dil terapistine gidiyoruz sürekli parka götürüyorum anaokulunda da rica etcem ,,2 saatte olsa alsınlar grup derslerine diye çok üzülüyorum :'(
4 önceki yorum göster
1 Eylül 2023
Rabia_ikra
(
5,807
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet üç yaşında yarın basacak üç yasina doğum gunusu yarin Allah nasip ederse ama biz sorduk yok dediler eşim sormuş dört yaş alıyoruz demişler oda bagimisiz hata yarı özel yari devlet okulun bahçesinde de de var ama buda ayrı kendi basina
1 Eylül 2023
Nazli.51
(
963
puan)
tarafından
yorumlandı
Almazlar yaşı tutmamış. Şahsen ben de almak istemezdim misafir öğrenci. Hem diğerlerinden küçük olacak sınıfın ortalama ayni yasta olmasi çok önemli. Seneye rahatlikla alırlar. Ama ozel kreşe gönderebilirsiniz. Ya da oyun gruplari varsa yasadiginiz yerde araştırın
3 Eylül 2023
Rabia_ikra
(
5,807
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet özel kreş var burda ama ayda 6 7 bin istyor okdr zengin değilim maalsef kalkıp calismaya kalksam bana iki üç bin kalıyor calistigmdanda bişey anlamam kires desteği veren firmalar da üç varduya ben gece calisamam vala cocuk bakacak kmse yok
3 Eylül 2023
Nazli.51
(
963
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladim bulundugunuz şehirde oyun grubu ve bebek kütüphaneleri varsa oralara götürebilirsiniz
3 Eylül 2023
Rabia_ikra
(
5,807
puan)
tarafından
yorumlandı
Bebek kütüphanesi hiç duymadim küçük bir kasaba ama oyun grubu varda iki saat eşim de parka götür alsana oyun grubu dyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ağustos 2023
Zuhalll
(
735
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay iste bilincsizlikten benim oglum 5 yasinda 1 yildir dil terapisine gidiyo baya toparladi harflerde sorun var sadece yuvarliyo okadar inuda bu yul cozersek yasitlarini yakalar kres e gitmesi lazim önce o cocugun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ağustos 2023
Ipek41
(
7,375
puan)
tarafından
cevaplandı
Eltimin kızıda öyleydi 4 yaşından sonra konuştu ama o TV sosyal hayatta yaşıyormuş yani gerçek hayatta değil sonra TV yi kesince konuşmaya başladı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Eylül 2023
yvz
(
702
puan)
tarafından
cevaplandı
İnstegram da bir tane çocuk doktoru var baya sevilen doktor diyorki normal olan bir çocuk 2 yaşında kesinlikle kendini ifade eder benim oğlum 20 21 aylıkken konuşmaya başlamıştı bizde çok seviniyoruz fln doktor dediki normal olan hercocuk bu ayda konuşuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Eylül 2023
Rabia_ikra
(
5,807
puan)
tarafından
cevaplandı
Benmi kizda üç yasunda konusamiyor bazı çocuklar dört yaşına kadar konusamiyormus normalmiş ama ben hergun parka çıkaryorum cümleler kurması için buneyapuor bu ne bune herşeyi öğrendi baya gelişme var fakat iki cümle fazlasi syleyemiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Eylül 2023
Elifff0
(
481
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim amcamın oğlu 5 yaşında konuşmaya başladı dayımın torunu 7 8 yaşında bazıları gec konusabiliyor ama normal mi asla değil dil kursuna falan gitse destek alsa daha erken konusabilir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Eylül 2023
Yenianne_tugce
(
1,443
puan)
tarafından
cevaplandı
Dil terapistinden ziyade çocuğun pedegoga gitmesi lazım çünkü çocuk bilerek konuşmuyor. Ve etrafındakileri kıskanıyor olabilir özellikle küçük kardeşini. İlgisiz kalmış, ilgi için yapıyor. Üzücü bir durum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
159
göst.