0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (1,039 puan) tarafından
Çok merak ettim bak şimdi sinir oldum okusaydım öyle gizleseydin be bacim

2 Cevaplar

+2 oy
(997 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yaw zaten post silme huyu beni fitil ediyor ya tam heyecanın ortasında bir bakıyorsun post yok. Allah'ın cezaları:D
(1,039 puan) tarafından
Hic sorma gıcık oldum şuan tek derdim bu :dd Umarım sovmemislerdir diye teselli ediyorum kendimi gerçi en iyi cevap seçildi bildirimi de var kim ne yazdı acaba :dd
(997 puan) tarafından
:D :D bir kaç gün akıldan çıkmıyor bide acaba ne yazıldı diye :D
(1,039 puan) tarafından
Ahahahh bize taze kan lazım:dd
(11,393 puan) tarafından
Ben gizledim seni bir güzel linç etsinler diye en iyi cevap seçtim öyle de oldu bir güzel linç yedin ama görmedin konu uzamasın diye kapadım :D
(11,393 puan) tarafından
5 aylık bebeğime dondurma vermedim diye kötü anne ettin beni neymiş ek gıdaya 4. Ayda başlayanlar varmış bunlar beni ilgilendirmez tatlım herkes kendi işine baksın hiç de üzgün değilim bebeğime dondurma vermedim diye :)) herşeye burnunu sokmamayı öğren
(1,039 puan) tarafından
Benim linç yiyeceğim bir durum yoktu ortada ayrica konu dondurma falan da değildi kendinden yaşça küçük birine çocuk doğurmuş diye kadın muamelesi yaptığın icin 80 yaşında çocukla evlenen cahil zihniyetine sahip olduğunu söylemiştim ( kötü anne olduğunu söylemedim ikisi farklı seyler ) bebeğime kendi kaşığıyla dondurma verdi diye gorumceme herkesin icinde bağırıp cagirdim kaynanamda yasi kucuk deyince küçük falan degil 2 çocuk doğurmuş dedim demene takıldım 15 yaşındaki çocukta çocuk doğuruyor bu düşünce şeklin yanlış kendinden küçük birine senin yön vermen gerekir bağırman değil abartmış miyim diye sormuşsun burun sokmakla ne alakası var
-Reklam-
0 oy
(4,237 puan) tarafından
Kim hangi postu gizlemiş bacım... Aanmmm 10 bildirim kim bilir ne yazıldıydı :)
(1,039 puan) tarafından
Gorumcem bana küsmüş çok üzüldüm postuna he yaa bende çok merak ettimdi :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 275 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde selinocalan (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Halime tonka (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 478 göst.
17 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,113 puan) tarafından soruldu

408,640 soru

12,280,095 cevap

37,862 kullanıcı

Kategoriler

...