0 oy
531 göst.
Aile kategorisinde (230 puan) tarafından
Sabah da bi post acmıştım.şimdi de baska bi sıkıntıyla geldim.

6 ay önce dogum yaptım eşimin ailesi el gibi bebek görmeye1 hafta sonra geldi (kayınvalidem üvey) dogru düzgün arayıp sormuyolar bile torunumuz nasıl diye.dogum iznim bitince annem geldi bebeğe bakmaya bi kere demediler ben de gelim de bakim diye şimdi de görüncem dogum yapacak kızının yanına gidecekmiş Kayınpeder ile eşimin baba annesi bize gelmek istiyorlar.2 saatlik uzaktayız.kızı 2 gelini aynı yerdeler oraya gitmio bize gelmek istiyolar.annem zaten cocuga zor bakıyo bi de kayınpeder ile annemin evde durmasını uygun bulmuyorum zor zamanımda yardımcı olmadı lar şimdi işi düşünce gelmek istiyorlar eşim de arada kalıo annem memlekete gitti babam geldi cocuga bakmaya kayınvalidem gelmedi zoruma giden normalde üvey evlat muamelesi görüyoruz işleri düşünce akıllarına geliyoruz bide calısan bi insanım zor yetişiyor um işlere napcagımı bilemedim

6 Cevaplar

0 oy
(5,914 puan) tarafından
Kabul etme canim ben calisiorum de dogru duzgun birsekilde dile getir istemedigini istende izin alamam de 
(230 puan) tarafından
Eşim de arada kalıyor ona da üzülüyorum ama annem sağolsun bakıo cocuga ama hergün evimi özledim burayı sevmedim yazın cocugu alıp evimde bakcam deyip duruyor onların geleceğini duyunca durmaz o da o durmaz sa bebeğe bakacak biri yok cok bunaldım vala
(5,914 puan) tarafından
Esinin arada kalacagi bir durum yok canim sen calisiosun annen cocuga bakmak icin gelmis elin adamlarina bakmak icin gelmedi annen esin soylesin gelmeyin desin arada kalinacak bir durum yok sen calismiosa olsaydin evet esin arada kalior derdim
(230 puan) tarafından
Aynen canım bi de bebeğim öle sakin bi bebek de değil zaten stres yapıo sürekli annem.babam da kızıyo onun gelip burda durması dogru mu diye
(5,914 puan) tarafından
Anladim canim dedigim gibi kabul etme annene eziyet olur yazik kadina
(230 puan) tarafından
Anneme daha sölemedik bile böle böle diye duyması yeter sinirlerini bozmaya
(5,914 puan) tarafından
Annenin yerinde olsam bende sinirlenirdim duydugumda sonjcta ev sahibi calisior ve eve yatili misafir gelior ben mecbur degilim onlara bakmaya elin insanlari nereye gdiosalar gitsinler umrumda olmazdi ki o insanlarda cok dusuncesizmis be canim sen calisiosun hangi akilla size bunu soylemisler
(230 puan) tarafından
Hemde nasıl düşüncesiz canım düşündükçe sinirleniyorum.normalde köyde oturuyorlar merkezde kendi evi var eltime verdi o oturuyo ona gitsin diyorum bende evinde kimi oturtturuyosa ona gitsin bende ne işi var
(5,914 puan) tarafından
Eee yani ona gitsinler haklisin valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
İsi düşünce size geliyorsa kabul etme cnm eşinde söyle kuzum 
(230 puan) tarafından
Aynen canım ya işi düşünce arıyor ya da para istemek için.bi kere beni arayıp torunum nasıl demedi.şimdi arıyor çok kilo alıyomus bebeğim öle dio.eşime dedim gelme diye nasıl diyim ben şimdi dio o da arada kalıo
tarafından
Cnm zatten işte calisiyormusun eşin babasına söylesin eşim calisiyor bebege kaynanm bakıyor diye arada kalmaz hem kayinbabanda anlar heralde
(230 puan) tarafından
Anlasa gelcem demez ki ya buraya gelio adam bi de sıkılıyom deyip duruyo sürekli eşimi de alıp dısarılara cıkıo bizi bırakıp bebekle
tarafından
Eşin babasıyla konuşsun o zaman cnm böyle de olmaz sonuçta Allah yardımcın olsun
(230 puan) tarafından
Sağolasın canım
0 oy
tarafından
evde annenin oldugunu bile bile kayınpederinin gelmeye kalkmasi zaten basli basina yanlis bisey esinde arada kaliversin bi zahmet konussun babasiyla
(230 puan) tarafından
Dusuncesiz ^işte canım napcan.hem öle hemde benim cocuguma bakmaya gelince sesleri cıkmıo şimdi de kızının cocuguna bakmaya gidio kocasıyla kaynanasını bana postalıo sinir oldum akşam akşam
tarafından
konussun esin baba evde kayinvalidem var bebege bakiyo bebek zaten durmuyo dilinden o anliyo o giderse biz napariz desin
(230 puan) tarafından
Eşimde nasıl gelme dicem ben diye düşünüyo kara kara
0 oy
(160 puan) tarafından
kayinvalidem ankaraya eşimin abisine gelmisti 1 haftaligina balikesire geleceklerdi bize de ugrayin dedik ev 1+1 yastik yorgan yoktu kış günü 4 kişi nasıl sıgacaz diye dusunurken eltim 2 cocuguda peşlerine takmiş onlarda gelecek dedi kaynanam eşime dedim ki onlar gelirse ben giderim hepiniz birlikte durun dedim insan bi arar sorar musaitmisin cocuklari gonderiymmi diye dedim kaynanam ben nasl söyleyim gelmesinler diye dedi nasl söylersen söyle onlarla gelirsen beni evde bulamassiniz dedim en son söyledi evleri kucukmus diye getirmediler senden izin istediler mi gelirken cekinme boşver kırmayalim derken kıriliyoz kaba insanlar kabul etmeyenler daha kiymetli oluyo emin ol
(230 puan) tarafından
Şimdiye kadar hep kırıldım sustum sustukca üzerime geliyo lar.annem gecenlerde ufak bi operasyon gecirdi kaynanama sen geliverir sin dediydi o da tamam demişti o an ama sonra hiç arayıp sormadı naptınız cocuga kim baktı diye şimdi de kendi cocuga bakmaya gidio onları da bana yolluyo
0 oy
(56 puan) tarafından

Kayınbabadan diyecek laf bulamıyorum 

Kaynana gelince Sonuç ta eşin üvey gittiği kızı öz ayrım yapmasa iyi ya yaparlar canım beklentiye girip de boşuna üzülme kaldı ki bi anne öz evlatları arasında bile ayrım yapıyor çevrem de çok var

Bebek bakmaya gelince eğer güzel maaş alıyorsan eş dost aracılığıyla güvenilir bi hanım bulmani tavsiye ederim çünkü annene de büyük zorluk gurbette evi ocağı başka yerde yazın götürürüm diyor diyon o çocuk yaza kaç aylık olacak ki sensiz napsın orada
(230 puan) tarafından
Haklısın canım aslında ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyor dum ama ev alınca planlar değişti ama dediğin gibi güvenilir birini bulmak şart anneme de üzülüyorum çünkü kayınpeder değişik biri zaten eşim de dio onlarda o kültür düşünce yok die
(56 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun cnm ödeme kolaylığı versin tüm borcu olanlara içinde size de..
Yasam şartları zor valla ama borç biraz geç bitsin gerekirse bence sal sen anneni diğer postunu da okudum da annen pek gönüllü değil bu işe.
Bizim buralar da "gönülsüz aş ya karın ağrıtır ya baş derler"
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Yani hadi herşeyi geçtim de hicmi akıl yok bunlarda annen çocuğa bakiyor k.pederinin sizde ne işi var akilmi yok düşünemiyor 
(230 puan) tarafından
Adamın canı sıkılıyor kendini gezdirecek insan arıyor canım gezsin yesin içsin de gerisi önemli değil onun için
(5,940 puan) tarafından
Düşüncesiz bir insanmış canım malesef ki

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 537 göst.
21 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 890 göst.
9 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,131 göst.
9 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,116 puan) tarafından soruldu