0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Off zaten aklım başımda değil korkuyorum kendimi sürekli motive etmeye çalışırken kötü şeyler görüyorum rabbim hayırlısı ile hastaneden çıkıp yuvama çocuklarımın başına gelmeyi nasip etsin bu üçüncü sezerywn olacak hiç bu kadar strese girmemiştim ölüm korkusu çok başka 

4 Cevaplar

0 oy
(190 puan) tarafından
Hic deme o korkuyu benn aha 10 haftalik. Gebeeym Allah nasip ederde dogururrsam besinci sezeryanim olaacak bu dogumum 6 coccugum ilki normal dogumdu digeerlerii p sezerya. Olursa buda. Sezeryan olacak simdiden uykularim. Kacio bude azonce biosta. Denk geldim iyice psikolojim bozulduuu :(((
(190 puan) tarafından
Yooo soonuncu isteyerek oldu :) cocuk severiim beende iste sezeryan korkutuo gecen googleda okudum dubaide falan arap ulkerlerinde 7. Sezeryan olup anne de bebeekde sagglikli olan bircok aile varmis biraz o icimi ferahlaattiysa da ara ara. Korkmuo degilim bazen uykulatm kacio gercekten ustelik azoncekki post baya etkiledi beni maalesef
tarafından
Bu zamanda 6 cocik masalalh nerelisiniz
(190 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Ama aile planlamamin kutugumle bi alakasi yok :)))))
tarafından
Evet de genelde. Dogu kesim o kadar yapiyo:)) ondan sonrdm
(190 puan) tarafından
Dogu bati kuzey guney ic farketmez valla abtartikalida olsam yapardm ben coccuk seviom bekaarken hep drddm bi evlenim yiilda 1 tanr. 10 yil soonra 100 taane bjrride jarnimda olacak diye simdi 10 yillik evliyim biri karnim da. 6 tane 4 tanede eksik kalmis bak :))))) vence o kjsiisel bi kaarar meesela halam evli 4. Senedir .cocuk yapmjo istemio oteki halam 2 tane yappti dahada yapmam dedi tekinn 1 tane var daha istemio vs vs ornej cok sayarm hepsside bizim sulaleden ayni memleketliyiz yaank e simdk bende 6 vaar ben doguuluyum haalamda 2 tane var yada 1 tane yaada otekinde hic yok onlarda izmirli mi ?:))) kaliplarla genellemelerle yasamayyin canm :))))
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Kötü şeyler düşünme bende ikinci sezeryani mi oldum çok korkuyordum ama hiç dille getirmedim çok şükür kazasız belasız gecti 
(77 puan) tarafından
İnşallah benimde öyle olur sürekli kötü şeyler okuyup düşünmekten psikolojim bozuldu
0 oy
(7,796 puan) tarafından
Korkma dicem işe yaramaz ama içini ferh tut herşey güzel olacak sıkıntısız geçecek doğumun ben işini alıp evine döneceksin sonra başlasın hunili günler :D 

Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim❤
(77 puan) tarafından
Amin canım amin rabbim benim gibi bekleyen tüm annelere sağlıkla yuvasına dönmeyi nasip etsin
(7,796 puan) tarafından
Aminnnn inşallah canım
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Vallahi bende çok korktum hatta hamilelik bana zehir olmuştu anestezi doktoruna herseyimi anlatınca  hiç bisi anlamadım Bile gerçekten mükemmel geçti canım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
6 cevap 132 göst.
29 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepzeynep (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 177 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Etmfma (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 152 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hazalserra (247 puan) tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,411 cevap

43,824 kullanıcı

Kategoriler

...