Ah canım anlıyorum ben seni öyle baba evine gitmekle iş bitmiyor bende eşimle çok severek evlendik bı de ikinci evliliğim doğum yapalı 20 gün oldu bizde çok kavga ettik hala da ediyoruz hamileyken çocuğu bile istemediğini soylemisti bebeğim 5 aylikti karnimda aramizda bağ olmasın dedi acaba ne yapacaktık 5 aylık bebeyi işlerine gelmeyince anangilin evi orda yada basiyorlar küfürü alirken de yapmadıkları yalakalık kalmıyor kaynanam da öyleydi başta çok iyilerdi gelip gelip gittiler sonra islerine gelmiyoruz çünkü bı de Sesimiz çıkarsa kendimizi savunursak tamam benim eşim beni çok seviyor bunu biliyorum ama bazen taniyamiyorum onu baba evine gitsek ne olacak o da bı ayrı sıkıntı elimizde bebeyle Allah yardımcın olsun canım maalesef ki bı kadının en çaresiz olduğu an bı ömür esimize güvenecegimizi zannediyoruz ama bı bakiyoruz sadece bı toz ufleyince uçup gidiyor
Ayrica bana da vurdu hamileyken de vurduğu oldu 5 kiloluk Su bidonunu karnima attı annemgilin yanına gittim annemgil arayı yaptı beni eve getirdi geri
şimdi de aynı, bişey desem yine kalkacak bu erkeklerin piskolojisi bozuk bence tedaviye ihtiyaçları var