0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından
Öyle kuyumcuya da çok para veresim yok eşime diyorum almıyor o da çelik gerçeğe yakın önereceğiniz bir sayfa satan yer var mı 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana gore hicbirisi şart degil illa alinmali diyemem yani hangisini seviyorsan begeniyorsan ondan alman daha iyi ben şahsen baget sevmem beştaş seviyordum onu da takmiyorum sıkıldım sade alyans yetiyo 
-Reklam-
0 oy
(1,050 puan) tarafından
Ya bende kendimle çelişki içindeyim surekli alsam mı almasam mı diye modası geçmek üzere ama istiyorum da
0 oy
tarafından
Trendyoll dan aldim gümüş çok güzel kaç aydır kullanıyorum kararmadı
(1,050 puan) tarafından
Linkini atar misin
tarafından
tarafından
Çok beğenerek aldım Çok güzel
0 oy
tarafından
Çelik yerine gümüş al

Celiginde rengi degisiyo
0 oy
(52,690 puan) tarafından
bir ben sevemedim baget yüzüğü 
0 oy
tarafından
Baget yüzük şartmı ki canım ? 
0 oy
(1,745 puan) tarafından

İlla şuyum olsun bunum olsun diyenlerden değilim yeri gelir takar takıştırırım yeri gelir sefil bilo gibi gezerim çok değişik bir yapım var :P hiç bir zaman olmazsa olmaz dediğim bişey olmadı ☺️ dolaptan bir site var güvenilir ürünleri çok kaliteli 316L çelik satıyor istersen link atarım ☺️

0 oy
tarafından
Benimde yok ille olacak birsey değil yani 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Ben kullanıyorum en sevdiğim yüzüğüm benim ki yeşil altın sadece taşları çıkıyor bunu bil o yüzden alıcaksan sadece büyük taşı varsa al yanlarında küçük taşları olanları alma. 
0 oy
(14,873 puan) tarafından

Bahset hiç hoşuma gitmiyor kocaman taş çoğu kiliminde gerçek değil :)

0 oy
(1,430 puan) tarafından
Altın alınınca 3n az 1500 TL değer kaybediyor dedi kuyumcu . O yüzden bende gümüş alacağım  inşallah 
0 oy
tarafından
Baget yüzükler fiyatları çok uçuk olmuyo diğer yüzükler ile kıyasladığın zaman daha uygun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 700 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde YAVUZ AMINE (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 264 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 652 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,676 soru

23,668,834 cevap

309,406 kullanıcı

...