0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (830 puan) tarafından
Kızlar tek mal varlığım beş boncuklu bir yüzüğüm vardı. Nereye baktiysam bulamadım. Bulmam için lütfen dua edin burada çok güzel yürekli insanlar var temiz kalpli insanlar var. Dua edersiniz çok sevinirim. Belki bulurum.

8 Cevaplar

0 oy
(2,330 puan) tarafından
İnşallah hemen bulursun daha fazla endişelenmeden canım çıka gelsin eline inşallah 
(830 puan) tarafından
Amin İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(21,959 puan) tarafından
İnşallah bulursun 

Akşam.biride bilekligini kaybetmişti o posta bak dualar falan var cnm okuyarak ara 
(830 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(4,066 puan) tarafından
Benim eşiminde alyansı kaybolmuştu 2 ay kadar sonra oğlum anne al yüzük diye getirmişti :) evde kaybolmuşsa çıkar. Canım
(830 puan) tarafından
Ayy inşallah canım
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Ay ablamın öyle oldu ara ara ara en son umudu kesti sonra yataktaki taş alezin altından çıkmış nasıl oraya girmiş bilmiyo. Helal mal inşallah sana döner canım insan üzülüyor 
(830 puan) tarafından
Amin İnşallah canım he vallahi helal mal işte ama korkuyorum evde kaybolmamışsa. Rehabilitasyondan döndüm kızım kaynanamın evindeydi en son oradayken de parmağımdaydı eve geldik eşim  meyve istedi meyve doğradım onlara kabukla falan atmadim İnşallah şu an o var kafamda. Öbür türlü koyduğum her yere bakıyorum şu an hiç yok.
0 oy
(310 puan) tarafından
İnşallah bulursun canım.sakin kafayla büyük odaları tek tek ara 

Benimde önceden bilekliğim kaybolmuştu ağda yaparken çıkarıp üstüne oturduğum örtünün üstüne koymuştum sonra unutup kirli sepetine atmıştım evi talan ettim de sonradan aklıma geldi yeri
(830 puan) tarafından
Amin İnşallah canım. Ben de neyden korkuyorum eşime meyve doğradım kabuklarını falan attım ya o esnada kabukların olduğu yere koyup çöpe attıysam O beni ürkütüyor çöplerde çoktan gitti.
0 oy
(220 puan) tarafından
Bende bjr kere yüzüğümu kaybettim nasıl oldu anlamadım neyse o gün umudumu kaybettim tuvalete gittim oturmamla yüzük elime düşmedi bir oldu 

Helal para olunca bulunur derler 
(129,053 puan) tarafından
nerenden dustu eline
(830 puan) tarafından
Ay inşallah ben de bulurum canım seninki nasıl oldu acaba üstünden falan mı düştü cebinden
(220 puan) tarafından
Bilmiyorum valla nasıl düştü nasıl oldu tuvalete girerken bile ahh nerde yüzük dedim oturdum elime düştü hjhjhj
0 oy
(748 puan) tarafından
İnşallah bulursun canım 
(830 puan) tarafından
Amin İnşallah canım
0 oy
(3,328 puan) tarafından
Buldun mu canım 
(830 puan) tarafından
Evet canım çok şükür buldum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Prenses__00 (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 614 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde YAVUZ AMINE (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (224 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 604 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,272 soru

12,264,299 cevap

37,419 kullanıcı

Kategoriler

...