Kızlar eşimle severek evlendik bu ikinci evliliğim ilkinde yüzüm gülmedi ikincisinde güler dedim sevdik evlendik 23 günlükte kızım var eşim dogumdan sonra aşırı degisti annesigil beni sevmezler kalpleri gerçekten kötüdür yüzüne gulselerde laf sokarlar bilmişlik yaparlar bu ara bize çok gelmeye başladılar eşim çok değişti sürekli bahane kavga gorseniz cildiracagim artık derdi ne anlamiyorum elimde bebeyle sütüm kesilecek diye korkuyorum bugün de benim kızım diyor ben olmasam olmazdi o bebe diyor bende dedim ben olmasam da olmazdi diye bana kadın mı yok diyor giderim nikahsiz da yaparım bebeyi diyor iyi git yap o zaman dedim pazartesi de boşanma davasını aciyim rahat et dedim gitmezsen seni o adliyeye gömerim diyor ...... Git diyor çok moralim bozuk ona rağmen aradım mesaj attım tık yok bugün alışverişe gideceğiz saat kaç oldu umrunda değil yazık değil mi bebeyi bile sevdigini düşünmüyorum geçen gün dangalak diyor 23 günlük bebeye bugünde yanağından fazla öpme kabarır boynundan öp dedim boynu süt kokuyor diyor gerizekalı geçen gün görümcemgil geldi bebesi 9 aylık kucağına aldı altına yaptı heralde bu diyor ona rağmen aldı aldı kucağına oturtturdu bende ondan tiksinmedin de kendi bebenin süt kokudundan mi tiksindin dedim kardeşlerimin ....... yiyip durma diyor sen kardeslerinin bebesini seviyorsun ya diyor Allah'ım yaa çıldıracağım ailesi bir numarali şeytan resmen bize her kötülüğü yaptılar iftira bile attılar bana ona rağmen laf söyletmiyor