Bir benzer durumu da ben yaşadım. Biz 2 yıllık evliyiz çeyiz derler ya hani işte ben herşeyi aldım iğneden ipliğe herşeyi sonra bir sene kaynanam gilde oturduk o sırada da aldığım çehizimi eşimle beraber kolileri bantladık boş bir odaları vardı oraya koyduk bir oda dolusu hemde hiç açılmamış eşyalar mutfak banyo salon oturma odası yatak odası aklına gelebilecek herşey hiçbirini de kullanamadım çünkü kendi evime çıkarsam evimi düzerim dedim neyse bir valizimizi aldık başka şehire geldik eşim sürekli getirecem eşyalarımızı değip durdu ama bir türlü getirtemedi tabi insan çeyizi olunca aklı kalıyor hele bide hiçbirini açıp kulanmadıysan neyse işte bigün eltime sordum dedim ki eşyalarımı kulanıyorlarmı diye oda açık açık dedi. Vallah kulanıyorlar ne lazım olursa, birşey kırıldığında gidip seninkini açıp getiriyorlar dedi. Okadar ağladım gi sonra eşime söyledim oda sinirlendi tabi ama giden gitti artık şimdi diyeceksiniz ki bir eşya için ağladılar mi. Ağladım vallah herşey hevesle alıyorsun hayal ede ede alıyorsun her aldığın eşyayı hevesle evine dizmek hayaliyle alıyorsun hele birde annenin emekleri varsa o çeyizde. Hevesim öyle kursağımda kaldı ki. Yani diyeceğim şu ki imkanın varsa eşyalarını götür hem tekrar alacağına zaten olan eşyaları niye tekrar alasın ki.