0 oy
231 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar 5 yaşında kızım var kardeşide 3 buçuk yaşında büyük kızım asla söz dinlemiyor ilallah dedirtiyor bı akıl verin bn napacam çok yıprattı bni coooook 

Hicmi söz dinlemez insan söylüyorum yapmazsa kızıyorum yine aynı dovsende sovsende aynı arsizlasmis resmen 

Halası geldi çocuğu var çocukta bı oyuncak olsa hemen elinden alıyor halasinida asla takmıyor çok canımı sıkıyor bu durum bn nasl duzeltcem bu çocuğu bu kadar olmaz ama artık 

Önceden de vardida su aralar coştu resmen asla sni takmıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(997 puan) tarafından

En sevdiğim çocuk tipi:D:angel: kızım bir an önce büyüsün de yaramaz olsun 

tarafından
Abooowww ne olaylar kaçırmışım neyseki seni arayıp anlatmış hepsini :))))
(51,011 puan) tarafından
yağmur sen şirine anlat ne sacmaladigimizi ☺️☺️☺️
tarafından
Bi ara anlatırım:))))
(997 puan) tarafından
Ben bi Fransa'ya gittim geldim :))) :D
tarafından
Biraz merak et sonra geldiğinde anlatırım:))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani altinda mutlaka bir sebep vardir. 

Her cocuk bir miktar yaramazlik yapar ama asiriya kaciyorsa bi durup dusunmek lazim.

Kardes kiskancligi olabilir. Kendini ifade edemiyor yaramazliga vuruyor olabilir. İlgi istiyor dikkat cekmeye calisiyor olabilir. Yeterince enerji atamiyor kendini yaramazliga vurmus olabilir.

Yani bunun cok fazla nedeni olabilir. Cocugunu en iyi sen tanirsin yine. Cocuk bu elbet yaramazlik yapar ama zaptolmayacak gibiyse bi bak degerlendir altinda ne yatiyor olabilir diye.
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Tek tavsiyem bagirmayin sakinliginizi koruyun.Bi süre sonra duruluyorlar ama bu kez de ergenlik dönemi geliyor küçükken anneyle yaşadığı bütün çatışmalarin acısı çıkıyor.Cocukken basetmek daha kolay emin olun.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 180 göst.
5 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elfu (586 puan) tarafından soruldu

405,937 soru

12,167,692 cevap

36,631 kullanıcı

...