0 oy
136 göst.
Aile kategorisinde (1,383 puan) tarafından

Kızlar kızım 17 olacak etkinlik seti almak istiyorum . Ama nasl bisey almam lazm mesela bu sayfadaki şeyler çok guzel. Ama kızım oturup yapar mi bilmiyorum . Hareketli bi bebek kışın evde olacağımz için sıkılmadan bireyler karalasn istiyorum. Hem onun konuşmasına yardımcı olsun. Aldığınız etkinlik kitapları flan var mi. Sizin için en iyi hangisi idi yazarsanz çok sevinirim kızlar. Şimdiden teşekkür ederim 

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amaaaan etkınlıkten yemınle içim sısıyo artık, 17 aylıksa sen 2 yaş seti al, ben benım aldıklarımı lınkleyeyım ıstersen
(405 puan) tarafından
Linkleyebilir misin bende kızımla yapmak istiyorum da
-Reklam-
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Neler hazirladim neler aldim 2 yasini yeni gecti. Legen tencere tahta kasikla yemek yapmayi tercih ediyor. Mandal en sevdigi oyuncak
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Biz böyle bir şey almıyoruz kız biz evde boya yapıyoruz patates baskısı sonra parmak boyası hem hoşuna gidiyor bilmem evdeki malzemelerden mum falan yapıyoruz 
0 oy
tarafından

Şu kenardaki 2li set var bizde henüz kullanmadık. Hediye dayısı almıştı. Şimdiden iki yaşa hazırlık yapıyor. Ama ben içeriğine baktım. Bir an önce büyüsün de kitaplarla oynayalım istiyorum o derece hoşuma gitti. Bir de bugün boyama kitabı aldım kalemin içine su koyuyorsun kağıda sürüyor su kağıda temas ettiğinde kağıtta ki renkler çıkıyor. Kağıtta ki su kurudukça hiç boyanmamış gibi oluyor. Tavsiye ederim çok zevkli :)

0 oy
(1,321 puan) tarafından

Ben bunların çoğundan aldım oğlum pek ilgilenmiyor. Ama her bebek farklı tabi bizdekilerin fotosunu ekliyorum fikir olsun

image

image

image

image

0 oy
(409 puan) tarafından
En güzel etkinlik malzemesi tencereden davul mandal birleştirme renk syırma karton bardaktan kule yapma gib gibi :))) oyuncak falan almıyorum bikaç tane var ortaya döküp öylece bırakıyorlar fazlasına gerek yok onlwr yetiyor 
0 oy
tarafından
17 aylıkken etkinlik yapmıyorduk ama 2 yaş olunca almaya başladık .

Yükselen Zekanınkileri alıyoruz kızımda çok sevdi.

Ama sen 1 yaş al şimdilik. 2 yaş zor gelebilir
0 oy
(13,511 puan) tarafından
Oyun grubunda oynadığı oyunlari evde kendim hazırlayıp oynatıyorum canım 
0 oy
(7,639 puan) tarafından

Hiç kitap filan almadım bahçede kumdan ev yapıyorlar evde sulu boya tencere kaşık vs :D 3 buçuk yaş ve 14 aylık 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 180 göst.
17 Haziran 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,383 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 125 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 406 göst.
14 Şubat 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 190 göst.