Kızlar kızım 17 olacak etkinlik seti almak istiyorum . Ama nasl bisey almam lazm mesela bu sayfadaki şeyler çok guzel. Ama kızım oturup yapar mi bilmiyorum . Hareketli bi bebek kışın evde olacağımz için sıkılmadan bireyler karalasn istiyorum. Hem onun konuşmasına yardımcı olsun. Aldığınız etkinlik kitapları flan var mi. Sizin için en iyi hangisi idi yazarsanz çok sevinirim kızlar. Şimdiden teşekkür ederim
Şu kenardaki 2li set var bizde henüz kullanmadık. Hediye dayısı almıştı. Şimdiden iki yaşa hazırlık yapıyor. Ama ben içeriğine baktım. Bir an önce büyüsün de kitaplarla oynayalım istiyorum o derece hoşuma gitti. Bir de bugün boyama kitabı aldım kalemin içine su koyuyorsun kağıda sürüyor su kağıda temas ettiğinde kağıtta ki renkler çıkıyor. Kağıtta ki su kurudukça hiç boyanmamış gibi oluyor. Tavsiye ederim çok zevkli
Ben bunların çoğundan aldım oğlum pek ilgilenmiyor. Ama her bebek farklı tabi bizdekilerin fotosunu ekliyorum fikir olsun
Hiç kitap filan almadım bahçede kumdan ev yapıyorlar evde sulu boya tencere kaşık vs 3 buçuk yaş ve 14 aylık
403,410 soru
12,084,889 cevap
36,371 kullanıcı