0 oy
212 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Kızlar kızm 26 aylik.  Malum havalarda baya sıcak. Şapka almak istedm geçen lc den.. ama takmadı bende almadm biraktm. Geçen senede gözlük almak istedm asla takmadı. Bu senede gözünden çıkarmıyor.  Alsam biraz alışır takar mı acaba ki. Görüyorm kızım yasindakiler hep takıyor ama benmki çıkarıp durdu . Heves eder mi ki acaba ileride zamanlarda. Sjzin çocuklar takıyor mu şapka?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
takması lazım, benimki de çok istemiyor ama çıkarmadım ben güneş tepedeyken çıkarı çünkü çıkılmıyor ama çıkacak olsak bir şekilde takarım, ipli olanlardan var bende
(1,622 puan) tarafından
Yarın avm ye gidecegz alaym bari
-Reklam-
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Benim oğlumun şapkası var ama takmıyor ben ne kadar takarsamda boş hemen çıkartıyor 
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Takmaya başlasanız takar. Her çıkardığında takılacak diyeceksiniz. Anne olan sizsiniz
0 oy
(4,103 puan) tarafından
2 buçuk yaş civarı birşeyi Kendi isterse yapıyor bizim yap tak giy dediğimizi asla yapmıyor 
0 oy
(13,979 puan) tarafından
 Babaannesi almış sevdiler 
(1,622 puan) tarafından
Ya maşallah çok tatlılar canım.. resmen oğlan kızın kopyası  .
(13,979 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim ♥️♥️
0 oy
tarafından

image

sapkasiz gezmiyoruz biz :D

Sapka.bir kültürdür siz takarsıniz takmazsiniz ben bilmeme:D

0 oy
tarafından

image istemesede alıştı 

tabiii 

0 oy
(4,816 puan) tarafından
Bnm kucuk oglan istemezdi o cikardi bn taktm alisti smdi 13 aylik. Buyuk oglum hep takar.
0 oy
(7,144 puan) tarafından
Bende aldım çocuklara ama pek takmıyorlar bakalım belki alışırlar

Geçen senede almıştım takmamıştı
0 oy
(409 puan) tarafından
Bnmkiler de heves etti al dediler aldım, ilk gün taktılar daha da takmadilar bakalım bnde bekliyorum belki alışırlar diye 
0 oy
tarafından
2 yaşında asla istemezdi nefret ederdi ben de seçenek sundum ya şapka ile çıkacaksın ya da hiç çıkmayacaksin hangisi diye mecbur şapkayı seçiyordu çünkü parktan geri kalamaz :) 
0 oy
(4,496 puan) tarafından
Benim oğlum seviyor aksesuar ama sürekli takmıyorum öğlen çok çıkartmıyorum güneş çok olunca akşamüstü çıkarıyorum o yüzden gerek kalmıyor takmama

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 530 göst.
20 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yarenim07 (416 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 156 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 452 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 154 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,622 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,001 soru

23,687,905 cevap

310,702 kullanıcı

...