Valla ilk digumu 87 kilo ile yaptim. İlk hamilelik ne bulsam yemistim hicte oyle agrim
Sizim bulantim falanda olmaz aserme tiksinme falan. Yedim yattim. Sistim ciktim. Ay cck dogdu yerimden irganabiyorum. Resmen eziyt . Cck dogduktan sonra insan hafflio ya ben kendimi manken gbi saniyordum. :) 1 yas dogum gununde. Kizimin fotolarda kendimi bir girdum ilk orda yuzlestim:) cunku hep kendimi selfie cekmisim. Aynada da goz alisik ya farketmio
İnsan. Neyse 1 yas fotolarda kendimden tiksindim resmen takinti olustu . 35 kilo verdim. İkinci ccgu yuzde 70 kilo almamak icin yuzde 30 bebek bakmak cok zor ayni seyleri yasamaktan korkuma hic dusunmedim.
Neyse kazayla hamile kaldim kizim 6 yasindayken. Bögure bogure aglarim ben okadar kiloyu alip tekrar nasil vericem diye. Tek derdim buydu. İlk gun esim yemege cikalim dedi bagirdim cagirdim ne yemegi ben kilo alcam hala yemek dioaun bana diye:) iste normalde soir yapiyordum gunde bi saat falan hamile kaldigimi ogrendim ilk şoku attim ustumden spor salonuna kostum hemen. Gece 12 1 e kadr spor yaptim ilk gun o şok ile. Sonra iste sabah 6 da kalktim gectim spor salonuna bi saat. Oglen kizi okula giturdum bi saat spora gectim eve ugramadan. Aksam esim iaten geldi bi saat de o sekilde. Uc saat spor yaptim bazen 4 saate kadar cikiodum gunluk.oturdugum binada spor salonu binanin. Herkes calisiyor ya bi tek ben oluyorum gunduzleri. Evin isi gucu bitince hemen spora geciyodum. Yeme icmeme de dikkat ettim falan. Yani hassas noktamdi ilki gbi olmamak. Cok sukur almadim hemen verdim. Ama takintim var normalde hergun tartilirim sabah rutin. Hamileyken sabah oglen aksam tartildim. Mesela oglen cok cikarsam aksama dengeledim . Aksam yatardim yastiga basimi koyunca bugun ne yedim kac gram alirim sabah kac gram arti gorurum hesaplamaktan uykum kacardi. Suan hala oyle gerci gunluk tartilirim