Selamünaleyküm Hanımlar Kolay gelsin Bugün itibarıyla 2 yaş kızım için tuvalet eğitimine başladık yemekten 15 dakika sonra kaka sıvı tüketiminden 15'er dakika sonra da çiş yapıyoruz bu süre zarfında öyle uykusuna yatırdığımda kaç dakika veya saat aralığında kaldırıp çiş yaptırmalıyım Bir de mesela Annem diyor ki alıştırma külodu falan kullanma normal bir külot veya yarım şort giydirr yere yaptığında ona kız diyor baban seni döver falan de diyor bunu yanlış olduğunu tuvalete yapması gerektiğini falan söyle diyor Ben bu tarz şeyleri bir travma olarak gördüğüm için öyle bir yaklaşımda bulunmuyorum sadece gözlemliyorum çiş ve kaka yaptığı saatlerin not alıyorum ama uyku sırasında Nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum Bu arada ilk günüm Sadece bir defa kaçırdık Onun haricinde kaka da çiş de yaptık Yani kaka yapıyor olmak onu huzursuz etmedi yani Farkında Mı değil daha tam bilmiyorum ama garipsemedi kaka yapmış ya sonra götürdük beraber attık Sonra sifonu çektik mutlu oldum acaba yanlış mi yapiyorum yapmamam gereken veya tecrübelerinizden yola çıkarak yapmam gereken şeyleri de bana söyler misiniz